arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Story7ny lokalebasen

5 handy apps til ejendomsbranchen m.fl.

08
okt
2015
Steen Uno
Markedets sortiment af spændende innovative apps tilpasset den enkelte fagbranche eller specielle niche har aldrig været større. Magasinet NINEtoFIVE præsenterer her fem handy apps skræddersyet til ejendomsbranchen med flere.
08
okt
2015
Steen UnoDer findes næppe ret mange brancher eller faglige nicher, som tidens eksplosive udvikling
af nye innovtative apps er gået uforstyrret henover.

Handy skræddersyede apps popper i disse år op overalt og tilbyder nemme smarte genveje
til alskens varer, produkter, tjenester og serviceydelser - hos restauranter, autoværksteder,
supermarkeder o.s.v..

Ja, selv adskillige af dagens offentlige systemer kommunikerer i dag til brugere og borgere
via sine egne specialudviklede apps.

Magasinet NINEtoFIVE har her udvalgt fem handy danske og internationale apps udviklet til
ejendomsbranchen, men som givetvis også kan interessere og inspirere mange andre.

 

REclarity

Den splinterny REclarity app og tjeneste - udviklet af det kendte amerikanske Silicon Valley iværksætter-team Jigsaw Informatics og lanceret i august 2015 - gør det muligt for ejendomsbranchens professionelle brugere at oprette og qua personligt tilpassede videoklip kommunikere med kunder, kolleger, samarbejdspartnere m.fl..

Med REclarity kan du let oprette flotte iøjnefaldende videopræsentationer og lade lyd og billeder kommunikere og eksponere dine salgsemner i moderne, kreativ og spektakulær opsætning.

Læs mere og download REclarity her

 

  

Ajour

Med danske Ajour Systems´app kan du nemt og bekvemt spare kostbar kontortid og ressourcer på papirarbejde, billedhåndtering etc., fordi den handy app gør dig i stand til at færdiggøre din dokumentation ´i marken´.

Ajour er i stand til at genere dine færdige rapporter som lister incl. tegninger, fotos etc. og er ikke mindt skæddersyet til det daglige arbejde omkring udbud, tilbud, projektering, kvalitetssikring ved egenkontrol, fagtilsyn, byggestyring, fejl og mangler, eftersyn, udarbejdelse af drift- og vedligeholdelse samt ejendomsdrift.

Læs mere og download Ajour her

 

 

RoomScan

Supersmart værktøj, der gør dig - eller rettere: din smartphone - til at optegne grundplaner ved at trykke mobilen et kort øjeblik på hver af rummets vægge. RoomScan Pro-versionen tilbyder udvidede funktioner som at scanne vinduer, tilføje værelser uden scanning, rotere gulve m.v.. Et uundværligt stykke software-værktøj for ejendoms- og erhvervsmæglere, tømrere, entreprenører og andre byggefagfolk.

Læs mere og download RoomScan her

 

Ejendomspris

Fiks dansk-udviklet app, som nemt og hurtigt beregner ejendomspriser via kategorier som landsdel eller by, boligtype: sommerhus, lejlighed eller villa, boligareal, efterspørgsel, beliggenhed, kvalitet, grundstørrelse m.v.. Du får lynhurtigt en indikation af prisen i dit valgte område - test eksempelvis app´en i DR-quizzen Hammerslag ...

Læs mere og download Ejendomspris her

 

 

Realtor Magazine

Realtor er det officielle magasin og organ for de amerikanske ejendomsmæglere tilsluttet National Association og uundværlig som business-værktøj for ejendomsbranchens fagfolk. Magasinet giver best practice- og ekspert-viden, er på forkant med væsentlige tendenser i branchen og meget mere. Udkommer hver anden måned.

Læs mere og download Realtor Magazine her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.