arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Gadgets1607

6 rappe gadgets - når du er på farten

16
jul
2015
Steen Uno
Strømmen af smarte elektroniske nyskabelser fylder, involverer, pirrer, betager og letter din arbejdsdag - ja, din hverdag og dit liv i det hele taget.
16
jul
2015
Steen UnoMagasinet NINEtoFIVE giver dig her en håndfuld nye spændende og rappe gadgets, som du
kan have med på farten og bruge - på arbejdet såvel som efter fyraften:


Skru op for dit humør - og ned

Thync Vibes, pris $299,-
Det Silicon Valley-baserede iværksætter-team Thync har i juni lanceret en bærbar enhed, et ´headset´, der via elektriske nerveimpulser er i stand til at skrue op og ned for dit humør - med forbavsende respons. Via en app på din smartphone kan du alt efter behov påvirke din hjerne til at bringe dig fra en mental tilstand til en anden - at fornemme ny fred, ro og harmoni i hovedet eller omvendt give dig et boost af frisk mental energi ...


 

Ekstra opladning på lommen

Seyvr.com, priser fra kr. 450,-
I det pulserende online-univers kan det føles fatalt, hvis smartphone´ns batteri løber tør. Det uhelds-scenario undgåes med den integrerede batteribank og pengepung Seyvr, der ud over god plads til dine kreditkort også rummer et indbygget 1400 mAh Li-Po batteri og et opladningsstik - med Lightning-port til Iphone og mikro-USB til de øvrige smartphones.


 

Tidens ultimative gadget

Apple Watch, priser fra kr. 3.000,-
Apple lancerede i maj sit hypede Apple Watch,og efter kun en måned world wide har USA-techgigantens ny smartwatch scoret det gennembrud, som stort set alle dets konkurrenter kiksede med. Med sit smukke stilrene design, knivskarpe display og mange fikse samt let anvendelige features er Apple-uret markedets ultimative gadget lige nu og her.


 

Tastatur i lommeformat

Epic's Virtual Keyboard, pris set til $99,95
Epic´s virtuelle tastatur er en smart funktionsdygtig løsning, når du lige vil skrive en mail eller har brug for at arbejde, mens du er på farten. Det laser-baserede tastatur kan forbindes til stort set enhver smartphone, tablet eller PC med Bluetooth-understøttelse og giver dig mulighed for at skrive direkte på en uigennemsigtig flade i ca. to timer på hver opladning.Datasikkerhed i lommeformat

LaCie RuggedKey, priser fra kr. 279,-
LaCie RuggedKey USB 3.0 opbevarer dine data helt sikkert og holder qua sit gummi-design bl.a. til fald på op til 110 m, modstår varme og kulde og er IP-54 certificeret til at modstå støv og vanddampe. USB-nøglens AES 256-bit kryptering yder desuden meget stor datasikkerhed, ligesom den kan overføre filer med hastigheder helt op til 150MB/s.


 

Slipsenål med spionkamera

Tie Clip hidden camera, pris $245,-
Fikst lille kamera, hvis du ønsker at lagre og huske, hvad der nu egentlig blev sagt og aftalt på jeres seneste forretningsmøde. Ingen vil lægge mærke til, at din slipsenål er udstyret med et spionøje alias videokamera til  640 x 480 opløsning på 28FPS. Nem at installere, nem i brug - og du kan straks se dine optagelser på en bærbar videorecorder.


 

 

 

 

 

 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.