arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1dlnqxf reduced

Deltager i ny dansk-svensk virksomheds-undersøgelse

16
apr
2014
Steen Uno
Øresundsinstituttet har i en ny undersøgelse om danske og svenske virksomheders syn på at etablere sig på tværs af Øresund blandt andre interviewet Lokalebasen.dk og Lokalbasen.se´s administrerende direktør Jakob Dalhoff.
16
apr
2014
Steen Uno

 

Lokalebasen ´case´ i ny undersøgelse fra Øresundsinstituttet:

Vores no-cure-no-pay model
unik på det svenske marked

 

Af Steen Uno

Øresundsinstituttet har i en ny undersøgelse om danske og svenske virksomheders syn på at etablere sig på tværs af Øresund blandt andre interviewet Lokalebasen.dk og Lokalbasen.se´s administrerende direktør Jakob Dalhoff.

Undersøgelsen er bestilt og igangsat af den dansk-svenske informationstjeneste Øresunddirekt og bliver offentliggjort 19. maj i forbindelse med et seminar.

11 virksomheder og syv rådgivere deler deres erfaringer i Øresundsinstituttets ny rapport, som konkluderer, at der gennemgående er rigtig gode muligheder for at gøre forretninger på tværs af Øresund og at slå sig succesrigt løs på begge markeder styret fra ét og samme kontor.

“Vi havde allerede etableret MatchOffice i Sverige og var klar til at tage skridtet med Lokalbasen.se,” forklarer Jakob Dalhoff.

“Vores forretnings- og betalingsmodel no-cure-no-pay er unik på det svenske marked, og selv om der findes en del svenske portaler i forvejen, er det vores klare vurdering, at Sverige er et godt marked for os. Men det vil det næste par år jo vise.”

Enkelt og problemfrit

Jakob Dalhoff understreger den vigtige signalværdi i at etablere svensk søstervirksomhed som base for de danske ambitioner om at indtage det svenske marked.

“Det har været ganske enkelt og problemfrit at registrere vores svenske selskab. Det er fuldt ud muligt at styre og dække hele Øresundsregionen fra Danmark, og det giver klare stordriftsfordele.

Selv om vores svenske netværk ikke er fuldt udbygget endnu, så fungerer det skånske marked for os yderst effektivt som indgangsdør til resten af Sverige," siger Jakob Dalhoff.

Øresundsregionen har i kraft af sin størrelse – med sine godt 3,8 millioner indbyggere repræsenterer den tilsammen knap 26 procent af Sveriges og Danmarks samlede økonomi – markant og særlig betydning for begge lande.

“Vi har registreret et virtuelt kontor i Stockholm, hvor vi også har en telefon. Endvidere har vi et svensk AB med en svensk bestyrelsesformand, som varetager kontakten til de svenske ejendomsselskaber.

Vi deltager også på messer og konferencer, for eksempel på MIPIM i Cannes, hvor en lang række af de svenske ejendomsselskaber er samlet," siger Jakob Dalhoff blandt meget andet i Øresundsinstituttets ny undersøgelse.

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.