arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Kontortid p  caf

Få kontortid på din yndlingscafé

08
dec
2015
Steen Uno
Det danske caféliv tilbyder i stigende grad fine trendy faciliteter til ´møde- og kontortid´ til dig, din laptop samt dine forretningsforbindelser. Magasinet NINEtoFIVE har her samlet et indbydende udvalg af dem.
08
dec
2015
Steen Uno

I snart mange år allerede har studerende, freelancere, bloggere og andre kreative kræfter befolket byens caféer med laptops og betydningsfulde attituder. Nu har også kontorfolket fået øjne for charmen ved at benytte den alternative og sociale arbejdsstation.

Og dét i et omfang, at stadig flere caféer over hele landet indretter sig, så du nemt og bekvemt kan arbejde på din bærbare og holde forretningsmøde, mens du drikker kaffe eller indtager et måltid.

Ja, rundt i det danske caféliv har kontor- og erhvervsfolk nærmest installeret deres egen skrivebordsplads med fastlagte kontortider ...

Magasinet NINEtoFIVE har udvalgt en række caféer, som med glæde lægger ´skrivebord´til dig, din bærbare og dine business-møder med forretningsforbindelser.

 

Kaffestuen, Østerbrogade 150, Kbh. Ø

Kaffestuen, tidl. Coffeelicious, er med sine ideelle ´arbejdsbåse´ med egen stikkontakt, gratis wifi samt hyggelige dagligstue-interiør nærmest skræddersyet til business-pleasure. Stemningen såvel som akustikken er fin, kaffen god og billig, kagesortimentet velsmagende - og brunchen har delikat pondus til det effektive forretningsmøde.

 

 

LYNfabrikken, Vestergade 49, Aarhus C

Træd ind det atmosfærefyldte lokale og slå dig ned ved et af de store langborde i midten eller de intime arbejdsplader langs de flotte fabriksvinduer. 2 MB-opkopling er gratis, el-kablerne hænger ned fra loftet. Menu-kortet byder på brunch, tapas, lækre paninis til gode priser. En inspirerende arbejdsstation Aarhus´ hjerte!

 

 

Kaffeplantagen, Sankt Hans Torv 3, Kbh. N

Kåret til Byens Bedste Kaffebar i 2007 og en af Nørrebros populæreste café-workstations. De velplacerede højborde med udkig til Skt. Hans Torv er som skræddersyet til en effektiv arbejdstime eller formiddag på den bærbare. Mokka, americano, cappuccino, latte, flat white, macchiato, fliterkaffe - hver syvende kop er gratis!

 

 

 

Nelle´s Coffee & Wine, Overgade 21 B, Odense C

Superhyggelig kaffe- og vinbar med indbydende afslappet atmosfære, gratis wifi, strømudtag ved de fleste borde til en times (kontor)tid eller mere med laptop´en eller iPad´en. Overskueligt menukort, der tilbyder lækkert brød, friskpressede juicer samt byens bedste kaffer - og om aftenen et fyldigt vinsortiment.

 

 

Café Mandela, Onkel Dannys Plads 9, Kbh. V

Perfekt bud på din ud af huset-arbejdsstation, hvis du er nær Halmtorvet på Vesterbro: Hyggelig atmosfære i rummeligt lokale med gratis wifi og skiftende kunst på væggene, god brunchbuffet samt udendørs-solterrasse. Veltimet spisekort med bl.a. rugbrøds-sandwiches, økologiske grøntsager og frugt m.v..

 

 

The Soul Café, Jernbanegade 44, Kolding

Hyggelig, afslappet, centralt beliggende café tæt på banegården, gågaderne og SDUs nye campus - fri wifi, bløde sofaer, kaffe, specialøl, mad til gode priser, perfekt miljø for studerende, rejsende, pendlere med brug for social ´kontortid´ i inspirerende rammee med lokal kunst på væggene, livemusik m.v..

 

 

KAFFI, Islands Brygge, Vestmannagade 4, Kbh. S

KAFFI - kaffe på islandsk - serverer Bryggens bedste kaffe, delikate rugbrøds-sandwiches, frisk-presset appelsinjuice, blåbærpandekager og meget mere. Et perfekt arbejds-/mødested for det tidlige business- eller planlægningstræf på arbejdsstationer med bløde puder og fri wifi i trendy indrettede lokaler.

 

 

Kochs Kaffebar, Algade 23, Aalborg

Lille hyggelig og charmerende kaffebar i hjertet af Aalborg og med byens latte. Perfekt som ´out of office´ inspirations- eller mødested iført den bærbare - med sit svimlende sortiment af spændende forskellige typer kaffebønner og tesorter, lækre hjemmelavede flødeboller, en delikat brunch, velsmagende tapas eller ...

 

 

Kaffekilden, Hestetorvet 7, Roskilde

Hyggelig og velbeliggende, få skridt fra stationen, café/workstation med gamle møbler, lækker kaffe, fantastisk atmosfære og smagsoplevelse - samt fri wifi. Menukortet byder bl.a. på friskbagt brød og kage - smag gulerodskagen! - choko-cookies og et bredt udvalg af de allerbedste kaffebønner.

 

 

Baresso Coffee, Lyngby Hovedgade 49, Kgs. Lyngby

Livlig og inspirerende social ramme i hjertet af Lyngby for et forretningsmøde eller en effektiv arbejdstime på den bærebare. Wifi´en er gratis med stikkontakter ved udvalgte borde. Rigt udvalg af morgenmad, salater, kager og kaffeprodukter - f. eks. Vanilla Latte Ice med eller uden ekstra shot. ●

 

Kontortid på caféen - læs mere her:
Her bruger jeg 10.000 kr hver måned
20 Reasons Why Creative People Like to Go to Cafes to Work

 

 


 

 

  

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg