arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Nyhedyy

Find spændende wordwide-inspiration til dit ny kontor

05
dec
2014
Steen Uno
Ikke alle virksomheder besidder de nødvendige fysiske rammer for ligeså spændende, kreativ samt spektakulær indoor- og kontorindretning som danske Saxo Bank (foto) i Hellerup, men hjemmesiden Officesnapshots.com kan give god inspiration til dine egne nye kontorlokaler.
05
dec
2014
Steen Uno

Den amerikanske hjemmeside præsenterer tidens splinternyeste designs og tendenser inden for kontorindretning og har på syv år udviklet sig til at være blandt markedets i dag førende online-portaler for moderne design og rumind-deling af kontorlokaler, landskaber etc..

Ud over de p.t. omkring 700 office-præsentationer fra hele verden tilbyder Office Snapshots en nyheds- og feature-sektion med et væld af andre interessante design- og indretnings-inputs fra kontorsegmentet.

"Tendensen i disse år går utvivlsomt i retning af åbne kontorlandskaber. Ja, dér er adskillige virksomheder allerede, men kontordesignere er ved at nå forbi det punkt, hvor det udelukkende gjaldt om at få proppet en hel masse skriveborde ind i ét rum.

I dag synes designerne i stigende grad optaget af at skabe og sikre mangfoldighed af arbejdsrum for forskellige typer jobopgaver og behov - og den tendens tror jeg, at vi vil kommt til at se endnu mere udtalt i fremtiden."

Sådan siger Stephen Searer, der i 2007 startede Officesnapshots.com som et mindre biprojekt, men som i dag fra sin base i Santa Barbara i Californien driver sin populære webportal fulltime.

Han opfordrer virksomheder med nyindrettede, spændende designede kontorlokaler til at byde ind med fotos og materiale i den udstrækning, at det rummer potentiale til at kunne skabe opmærksomhed og interesse worldwide.Tjek her den nyeste kontorindretning på Officesnapshots.com

 

 
Tjek forskellige rumtyper på Officesnapshots.com

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.