Find spændende wordwide-inspiration til dit ny kontor

Find spændende wordwide-inspiration til dit ny kontor

05
dec
2014
Steen Uno
Ikke alle virksomheder besidder de nødvendige fysiske rammer for ligeså spændende, kreativ samt spektakulær indoor- og kontorindretning som danske Saxo Bank (foto) i Hellerup, men hjemmesiden Officesnapshots.com kan give god inspiration til dine egne nye kontorlokaler.
05
dec
2014
Steen Uno

Den amerikanske hjemmeside præsenterer tidens splinternyeste designs og tendenser inden for kontorindretning og har på syv år udviklet sig til at være blandt markedets i dag førende online-portaler for moderne design og rumind-deling af kontorlokaler, landskaber etc..

Ud over de p.t. omkring 700 office-præsentationer fra hele verden tilbyder Office Snapshots en nyheds- og feature-sektion med et væld af andre interessante design- og indretnings-inputs fra kontorsegmentet.

"Tendensen i disse år går utvivlsomt i retning af åbne kontorlandskaber. Ja, dér er adskillige virksomheder allerede, men kontordesignere er ved at nå forbi det punkt, hvor det udelukkende gjaldt om at få proppet en hel masse skriveborde ind i ét rum.

I dag synes designerne i stigende grad optaget af at skabe og sikre mangfoldighed af arbejdsrum for forskellige typer jobopgaver og behov - og den tendens tror jeg, at vi vil kommt til at se endnu mere udtalt i fremtiden."

Sådan siger Stephen Searer, der i 2007 startede Officesnapshots.com som et mindre biprojekt, men som i dag fra sin base i Santa Barbara i Californien driver sin populære webportal fulltime.

Han opfordrer virksomheder med nyindrettede, spændende designede kontorlokaler til at byde ind med fotos og materiale i den udstrækning, at det rummer potentiale til at kunne skabe opmærksomhed og interesse worldwide.



Tjek her den nyeste kontorindretning på Officesnapshots.com

 

 
Tjek forskellige rumtyper på Officesnapshots.com

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo