arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Artikelbillede lejem l

Gammelt mejeri forvandlet til kreativt kontor

19
feb
2015
Anne-Kathrine Utzon
På Bygmestervej i Nordvest står et førhenværende mejeri i dag som moderne, kreative kontorer, der rummer mange arbejdspladser. Lokalerne er til leje på Lokalebasen.dk.
19
feb
2015
Anne-Kathrine Utzon

Det gamle arbejderkvarter i Nordvest ved Bygmestervej og Rentemestervej har de seneste år gennemgået en rivende udvikling. Det har bevirket, at mange moderne bygninger har set dagens lys, og mange kreative virksomheder har slået sig ned i området.  

Det gamle mejeri i området står den dag i dag som moderne og rustikke kontorlokaler. De i alt 1.197 m² kontorlokaler har højt til loftet, store vinduespartier og tilbyder en stor privat gårdterrasse.

Lejemålet er præget af materialer i en rustik og rå stil, og mange af væggene samt gulvene er belagt med klinker, der har til formål at bibeholde det industrielle look.  

Indretningen med mange arbejdspladser

Indgangspartiet er i særklasse, da man træder ind i et rum, der er dobbelt så højt som resten af lejemålet. I rummet vil man finde receptionen samt et åbent kantineområde og bag dette område, er der indrettet et åbent kontormiljø med plads til omkring 18 medarbejdere.

Til venstre for indgangspartiet vil du finde lejemålets mest iøjnefaldende lokale, der ligeledes har højt til loftet. Lokalet er indrettet med et lounge-område samt plads til hele 30 arbejdsplader. 

Følger man de to trapper op, vil man finde et indskudt dæk, hvor tre mødelokaler er etableret samt projektmiljøer, der er velegnet til 16 arbejdspladser.

 

Kontor Bygmestervej

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg