arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Artikelbillede lejem l

Gammelt mejeri forvandlet til kreativt kontor

19
feb
2015
Anne-Kathrine Utzon
På Bygmestervej i Nordvest står et førhenværende mejeri i dag som moderne, kreative kontorer, der rummer mange arbejdspladser. Lokalerne er til leje på Lokalebasen.dk.
19
feb
2015
Anne-Kathrine Utzon

Det gamle arbejderkvarter i Nordvest ved Bygmestervej og Rentemestervej har de seneste år gennemgået en rivende udvikling. Det har bevirket, at mange moderne bygninger har set dagens lys, og mange kreative virksomheder har slået sig ned i området.  

Det gamle mejeri i området står den dag i dag som moderne og rustikke kontorlokaler. De i alt 1.197 m² kontorlokaler har højt til loftet, store vinduespartier og tilbyder en stor privat gårdterrasse.

Lejemålet er præget af materialer i en rustik og rå stil, og mange af væggene samt gulvene er belagt med klinker, der har til formål at bibeholde det industrielle look.  

Indretningen med mange arbejdspladser

Indgangspartiet er i særklasse, da man træder ind i et rum, der er dobbelt så højt som resten af lejemålet. I rummet vil man finde receptionen samt et åbent kantineområde og bag dette område, er der indrettet et åbent kontormiljø med plads til omkring 18 medarbejdere.

Til venstre for indgangspartiet vil du finde lejemålets mest iøjnefaldende lokale, der ligeledes har højt til loftet. Lokalet er indrettet med et lounge-område samt plads til hele 30 arbejdsplader. 

Følger man de to trapper op, vil man finde et indskudt dæk, hvor tre mødelokaler er etableret samt projektmiljøer, der er velegnet til 16 arbejdspladser.

 

Kontor Bygmestervej

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.