arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Gladsaxe company house

Gladsaxe Company House - bæredygtigt guld- og kontorhus

10
apr
2015
Steen Uno
Den danske afdeling af Nordens største entreprenørkoncern NCC er flyttet i nye omgivelser - i sit eget nyopførte Gladsaxe Company House, der som første kontorhus i Danmark snarest forventes certificeret med karakteren Guld efter miljøcertificeringssystemet DGNB.
10
apr
2015
Steen Uno

NCC, der allerede har opført 15 kontorhuse efter sit bæredygtige Company House-koncept, har fået nyt dansk domicil i sit nu 16. kontorhus i rækken, det nyopførte Gladsaxe Company House på hjørnet af Gladsaxe Ringvej og Tobaksvejen i Søborg.

Tidligt på foråret flyttede NCCs over 300 medarbejdere således ind på de øverste fem etager i det 15.400 m² store, super-bæredygtige kontorhus.

Gladsaxe Company House bliver det første kontorhus i Danmark, som i løbet af kort tid forventes certificeret med topkarakteren "Guld" ifølge den internationale miljøcertificeringsnorm DGNB.

DGNB-certificeringen, der håndteres af non-profit organisationen Green Building Council Denmark, belønner teknologi, proces og placering på lige fod med de tre klassiske bæredygtigheds-aspekter miljø, økonomi samt det sociale.


Sunde glade medarbejdere

Sundhed og trivsel er de bærende nøgleord for det banebrydende byggeri i Gladsaxe og dets mange kontormedarbejdere, der forkæles med topventilerede kontorlokaler med fint naturligt lys, behagelige temperaturer, lavt støjniveau samt omgivelser, der i det store og små er rare og trygge.

"I NCC har vi dedikerede og loyale medarbejdere, som yder en stor arbejdsindsats hver eneste dag," siger Klaus Kaae, adm. direktør for NCC Construction Danmark A/S.

"Sunde medarbejdere, der trives godt, præsterer bedre og er langt bedre rustet til at møde fremtidens stigende krav til fleksibilitet og effektivitet.

Derfor ser vi rigtig sund fornuft samt god økonomi i at understøtte medarbejdernes trivsel på kontoret i Gladsaxe Company House bedst muligt."

Blandt de sociale tiltag i Gladsaxe Company House tæller et godt indeklima samt en god akustik, der bidrager til at øge produktiviteten og nedsætte antallet af sygedage.

Kontorhuset er desuden udstyret med hjertestartere og videoovervågning, der sikrer øget tryghed, har overdækket cykelparkering og mulighed for bad og omklædning til NCCs cyklister og motionister.

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.