arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1b3artz

Gode fotos øger annonce-respons med næsten 50 procent

23
jul
2014
Steen Uno
Knivskarpe og præcise fotos – jo flere, des bedre – af det aktuelle lejemål, øger chancerne for, at annoncen vil blive set, og at ejendommen i sidste ende kan blive udlejet, med fra 44 procent og op.
23
jul
2014
Steen Uno

Gode skarpe fotos af det aktuelle lejemål – som her DATEA-kontorlejemålet Midtermolen 3 på Østerbro – øger chancerne for, at annoncen bliver set, med minimum 44 procent, viser Lokalbasen.dks ny undersøgelse.

 

Fotos øger brugerrespons med min. 44 procent:

Gode fotos er alfa og omega for annonceringen af dine lejemål

 

Af Steen Uno

Knivskarpe og præcise fotos – jo flere, des bedre – af det aktuelle lejemål, øger chancerne for, at annoncen vil blive set, og at ejendommen i sidste ende kan blive udlejet, med fra 44 procent og op.

Det viser en ny undersøgelse, som Lokalebasen.dk har foretaget på basis af en defineret mængde annoncer i perioden 2012-14.

“På Lokalebasen har vi over de seneste måneder indsamlet og analyseret på en lang række data omkring vores annoncer for at indkredse forskellene mellem vores succesfulde lejemål og de mindre appellerende.

I en af undersøgelserne fokuserede vi på en gruppe udvalgte lejemål fra København og Aarhus uden fotos sammenholdt med en tilsvarende gruppe fra samme områder, som var illustreret med fotos.

Konklusionen var uhyre markant: Annoncerne uden fotos blev meget klart trumfet af annoncerne med fotos – med intet mindre end 44 procent. Det er dog et tal, der formentlig i praksis meget vel kan vise sig at være en hel del højere," vurderer Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff.

Gratis service

En uformel sammenligning af de tre mest “udsigtsløse” annoncer fra gruppen uden fotos med de tre udlejningsmæssigt set mest succesrige annoncer fra gruppen med fotos dokumenterede således en forskel på hele 260 procent i antallet af henvendelser.

“Da vi nærlæste disse tre ovenud succesrige annoncer, havde vi ikke svært ved at se, at de alle var illustreret med en hel række indtagende fotos af ganske exceptionel kvalitet.

Det understreger blot, hvor vigtige rigtig gode, ja, måske endda professionelle, fotos kan være for vores mange brugeres annonceringer af ledige erhvervslejemål på Lokalebasen.dk," siger Jakob Dalhoff.

Han pointerer, at det jo overhovedet ikke “koster ekstra” at illustrere en annoncering af et lejemål på Danmarks førende udlejningsportal med 20 fotos i stedet for måske blot to-tre.

“Det er en helt og aldeles gratis service, som vi yder vores kunder, at de frit kan optimere deres annonceringer med snart sagt alle de fotos, som de måtte ønske og have behov for.

Men husk: Jo flottere og mere professionelle de er i kvalitet, vinkling, selektion etc., des større effekt har de på eksponeringen blandt brugerne," understreger Lokalebasen.dks direktør.

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.