arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Story8 for reduced

Gudernes hus på Strandvejen - Tuborgs gamle historiske hovedsæde klar til nye lejere

10
mar
2015
Steen Uno
I et halvt århundrede - fra 1914 og frem til fusionen med Carlsberg i 1970 - blev alle de store beslutninger hos Tuborgs Bryggerier vendt, drejet og truffet bag disse smukke historiske mure.
10
mar
2015
Steen Uno

I moderniseret ham, men med respekt for det oprindelige byder Rosenhuset sig nu til som attraktivt
domicil-emne for den  rette virksomhed – med sjæl, pondus og mod til at matche Strandvejens arki-
tektoniske perle.

”Den, her som træder ind, dvæler blandt guderne”, hilses der højtidsstemt velkommen på latin over
indgangs-portalen til Tuborgs gamle, historiske hovedsæde.

Rosenhuset, som i disse efterårsmåneder runder 100 år, var frem til 60´erne det smukke, pulserende
nervecenter for Tuborgs Bryggerier.

Bag den tunge svingdør til den nærmest majestætiske administrationsbygning åbnede der sig et efter
datidens målestok hypermoderne og levende kontorlandskab.

Fra Centralhallen fordelte husets kontorpersonale sig til de mange skrivebords- og arbejdsstationer samt op til direktørgangene og det imposante bestyrelseslokale på første sal.


Nygammelt ´kontorkoncept´

Fortsat i dag holder arkitekt Anton Sophus Rosens fremtidssikrede "kontorkoncept" i det nygamle erhvervsdomicil i Hellerup, som Realdania købte i 2007 for at sikre husets arkitektoniske og kulturhistoriske værdier for eftertiden.

Rosenhuset blev samtidig fredet og pålagt endnu skrappere restriktioner for den gennemgribende restaurering.

I dag byder den reetablerede bygning sig til i en betagende opdateret, funktionel og billedskøn udgave.

"Det er fantastisk at konstatere, at vi her så tæt på husets 100 års dag står med et bygningskunstværk, der faktisk besidder meget af den rumfordeling, som vi oplever efterspørgsel efter, når vi i dag indretter nye kontorer i ældre bygninger.

Ud over sin enestående, 20 meter høje hal har Rosenhuset en god blanding af enkeltmands- og storrumskontorer, mødelokaler, udendørsterrasser, kantine og køkkenfaciliteter samt en lang række effektive og funktionelle rum," siger Niels Helmer-Jacobsen, der er udlejningschef i DATEA.

Han arbejder målrettet på at "headhunte" en ny passende lejer og virksomhed til de statelige omgivelser ved Tuborgs gamle hovedport på Strandvejen.


 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.