arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 17yatpw reduced

Invitation til netværks-arrangement om indeklima og kontorindretning

04
okt
2013
Steen Uno
På opfordring følger ALECTIA A/S og Lokalebasen.dk nu op på forårets store netværks-succes i Harbour House II og inviterer til nyt netværksarrangement – denne gang hos ALECTIA i Tekniker-byen – med indeklima og kontorindretning som bærende overskrifter.
04
okt
2013
Steen Uno

Se og download programmet tirsdag 29. oktober 2013 hos ALECTIA i Teknikerbyen, Virum

 

Af Steen Uno

På opfordring følger ALECTIA A/S og Lokalebasen.dk nu op på forårets store netværks-succes i Harbour House II og inviterer til nyt netværksarrangement – denne gang hos ALECTIA i Tekniker-byen – med indeklima og kontorindretning som bærende overskrifter.

Ved det velbesøgte videndeling-arrangement i juni i Nordhavn sluttede en omfattende temaeftermiddag af med to korte interessante indlæg – om godt indeklima i virksomheden ved ALECTIA-ingeniør Kasper Lynge samt om trivsel og effektivitet i kontorindretning ved ALECTIAs erhvervspsykolog Mads Bendixen.

“Beklageligvis var vores program i juni så presset, at tidsplanen til slut slet ikke var i stand til at honorere ALECTIAs to eksperters uhyre spændende indlæg efter fortjeneste. Det var der indtil flere, som bagefter gjorde mig venligt opmærksom på.

Derfor har vi aftalt med ALECTIA, at vi arrangerer en ny tema- og netværks-eftermiddag, hvor Kasper Lynge og Mads Bendixen denne gang vil få den fornødne tid til at gennemføre og uddybe deres meget interessante indlæg," siger Jakob Dalhoff, direktør hos Lokalebasen.dk.

Hurtig tilmelding

ALECTIA og Lokalbasen.dks ny netværks-arrangement, “Kontorindretning og indeklima, der kan mærkes på bundlinjen”, finder sted tirsdag 29. okt. 2013 kl. 16-18 hos ALECTIA, Teknikerbyen 34, 2830 Virum.

Efter de to temaindlæg af Kasper Lynge: “Godt indeklima – gevinst på bundlinjen” samt Mads Bendixen: “Indretning – trivsel og produktivitet” afrundes arrangementet med et let traktement samt networking.

Det er ganske gratis at deltage, men da pladserne er begrænsede, opfordres interesserede til snarest – og senest fredag 25. oktober – at tilmelde sig ALECTIA og Lokalebasen.dks netværks-arrangement på mail til info@lokalebasen.dk.

Download her det fulde program hos ALECTIA i Teknikerbyen

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.