arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Joe pine artikel

Joe Pine: Stort potentiale for kontorhoteller

05
nov
2015
Anne-Kathrine Utzon
Kontorhoteller har et stort potentiale for at øge sin omsætning og at skabe merværdi for sine lejere ved at benytte værktøjer fra oplevelsesøkonomien. Det mener den anerkendte ekspert Joe Pine.
05
nov
2015
Anne-Kathrine Utzon

Byline


”Der er en generel tendens til, at varer og serviceydelser bliver commoditizied og dermed handelsvarer, hvor folk udelukkende køber varer baseret på pris." 

"For at du som virksomhed kan øge din omsætning og samtidig skabe en høj værdi for dine brugere, er det vigtigt, at du differentierer dig fra dine konkurrenter. Noget du kan gøre ved at benytte værktøjer fra oplevelsesøkonomien.” 

Det tydeliggjorde den verdenskendte, anerkendte forfatter og guru for oplevelsesøkonomi Joe Pine, da han afholdte workshops til MatchOffices eksklusive seminar i Amsterdam d. 19. oktober. 

 

Se video med Joe Pine, der fortæller om kontorhotellers potentiale for at danne rammen for oplevelser. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


'Tid givet godt ud'

Ifølge Joe Pine er der tre måder, hvorpå kontorhoteller kan differentiere sig på. Den første måde er ved at være innovativ og komme op med nye og ekstra services, som andre kontorhoteller ikke tilbyder.

Det andet råd er at tilpasse sine tjenester til den enkelte lejer eller virksomhed. Man vil på den måde gøre sine services mere personlige og derigennem styrke sit bånd med kunderne. Det kræver dog, at man kender sine kunders personlige behov og bruger tid på at sætte sig i deres sted.

Det tredje råd er at gå ud over dét at være en service-virksomhed og i stedet iscenesætte oplevelser for sine lejere. Noget man især kan gøre ved at stimulere folks sanser. Det handler altså om at danne rammerne for en oplevelse, så ens lejer vil huske og mindes oplevelsen positivt. Det du leverer er altså – ’Tid givet godt ud’.

”Dine lejere skal værdsætte den tid, de har brugt på deres kontor. De er ikke blot lejere, der betaler for de aktiviteter, de får. De betaler for et godt tidsforbrug. Det handler altså om, at du skal hjælpe dem til at blive bedre til det, de gør. Fx blive mere innovative, effektive eller noget helt tredje.”

"Kontorhoteller har et stort potentiale, da deres kunder allerede tilbringer meget af deres tid på deres kontorhotel," fortalte Joe Pine. 

 

Læs mere om oplevelsesøkonomi:  
En sansende arbejdsplads betaler sig
Medarbejderes følelser og sanser skal i fokus på kontoret 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.