arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 19kbjxn

Kim Utzon og Kramer fortalte om Nordhavnen for ´fuldt Harbour House´

07
jun
2013
Steen Uno
Stemningen var i top, da arkitekt Kim Utzon og By Havn-direktør Jens Kramer Mikkelsen med flere for ´fuldt Harbour House II underholdte om Københavns ny bydel 2150 Nordhavn ved Danica Ejendomme, ALECTIA, DATEA og Lokalebasen.dks store netværks-arrangement samt videndelings-event i Nordhavnen.
07
jun
2013
Steen Uno


Foto:
Brede smil og topstemning, da arkitekt Kim Utzon (i midten) for fuldt Harbour House II fortalte om sine Nordhavns-perler og andre betagende værker – t.v. Jakob Dalhoff, direktør for Lokalbasen.dk, t.h. DATEAs udlejningsdirektør Thorkild Aas.

Se videoklip fra Lokalebasen.dk, DATEA, Danica Ejendomme og ALECTIAs netværks-event i Harbour House II i Nordhavn

Se fotoserie fra netværks-arrangementet

 

Af Steen Uno

Stemningen var i top, da arkitekt Kim Utzon og By & Havn-direktør Jens Kramer Mikkelsen med flere – for ´fuldt Harbour House II´ – underholdte om Københavns ny bydel 2150 Nordhavn ved Danica Ejendomme, ALECTIA, DATEA og Lokalebasen.dks store netværks-arrangement samt videndelings-event i Nordhavnen.

“Efter at mit allerførste projekt i Nordhavnen, Paustian House, stod færdig i tilbage ´87, fulgte jeg op med at tegne Harbour House I, som stod klar i 2005.

Undervejs tumlede jeg med store planer om også at opføre et spændende kulturhus i Nordhavn. Det projekt blev desværre aldrig til noget, men i stedet fik jeg lov til at bygge kulturhuset på en ligeså attraktiv byggegrund på havnen i Helsingborg."

Den danske stjernearkitekt Kim Utzon leverede interessante highlíghts fra sin uhyre kreative karriere ved torsdagens topbesøgte netværks-arrangement i arkitektens nyeste kontorbygning, Harbour House II på Sundkrogen, som han færdiggjorde i 2010.

“I vores masterplan opererede vi også med et meget stort område med blandt andet private boliger – meget lig dem, jeg nu har tegnet til Malmøs havnefront – men i bakspejlet er jeg nu ikke spor utilfreds med, at vi aldrig nåede så vidt.

Det er langt mere hensigtsmæssigt at splitte et stort spændende område op i mindre enheder og blande nyt med bestående, sådan som By & Havn i disse år har stor succes med i dette fantastiske område," roste Kim Utzon.


Fascinerende byudvikling

Forinden havde Københavns tidligere bykonge Jens Kramer Mikkelsen, der i 90´erne var den politiske ophavsmand til det nuværende Ørestad, givet de 150 tilhørere i Harbour House II´s smukke auditorium et både detaljerigt og underholdende vue over det ny Nordhavns hæsblæsende udvikling fra frihavn til ny kommende City-bydel.

“For mig er det mest fascinerende ved Københavns markante og meget omfattende byudvikling i disse år, at vi har haft og stadigvæk også har områderne til så og sige at udvikle vores by i byen.

Når man udvikler så store byprojekter, som dem vi er undervejs med i Nordhavn, må man holde sig for øje, at ting tager tid at opbygge, og der vil naturligvis gå nogle årtier, før man vil kunne opleve den fulde rækkevidde af vores igangværende og kommende planer for Nordhavnen.

Men med FN-Byen allerede på plads vil vi allerede til næste år kunne se de første byggeprojekter stå færdige i Århusgade-kvarteret," forklarede Jens Kramer Mikkelsen blandt andet.

Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff erklærer sig ovenud tilfreds med torsdagens store netværks-event i Harbour House II.

“I tæt samarbejde med vores rigtig nære partnere og venner nåede vi fantastisk flot i mål med et på alle måder vellykket arrangement med det mest ambitiøse og flotteste program, som vi endnu har stablet på benene. En fuldendt netværks-eftermiddag, som det fremover vil blive meget svært at overgå …!”

Se fotoserie fra Lokalebasen.dk, DATEA, Danica Ejendomme og ALECTIAs vellykkede netværks-event i Harbour House II i Nordhavn.

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo