arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

H jbro plads 1 reduced

Kontordomicil med pondus og vue

26
jul
2016
Steen Uno
Beliggende på det kendte hjørne til Gl. Strand og med celebert vue til Christiansborg, Børsen, Knippelsbro og Thorvaldsen Museum - opfylder den kendte, smukke røde domicilbygning de mest kræsne krav til virksomheds-identitet og eksponering.
26
jul
2016
Steen Uno

   

Det 2.630 m² store, iøjnefaldende hjørnelejemål på Højbro Plads, der undervejs også har huset Miljøministeriet og senest advokatfirmaet Johan Schlüter, byder sig til på en af indre Københavns mest centrale og attraktive lokationer.

Uden for vinduerne flyder Slotholmens kanal, og straks over for den præsentable hovedindgang troner statuen af Københavns grundlægger Absalon - desuden åbner Gammel Strands ny metrostation i 2019 ganske få meter derfra.

Oprindelig opført i 1906 som domicil for forsikringsselskabet Kgl. Brand dekoreres den imposante nybarokke kontorbygning med en række relieffer af brandbiler og materiel i lejemålets store sal.


"Ejendommen rummer og tilbyder kort fortalt det hele for virksomheden, der har ønsker om at vise sit brand og ansigt frem på en af byens mest kendte og centrale lokationer," understreger erhvervsmægler Susan Lintrup fra Lintrup & Norgart A/S.

"Det præsentable kontorlejemål åbner mulighed for at udvide med nabohuset og eventuelt også at medleje butik i underetagen med indgang fra gadeplan.

Der er virkelig fantastisk god belæg for at kalde denne fashionable kontorejendom for en sjældent udbudt perle," siger Susan Lintrup.


Fleksible miljøer

De fire etager imponerer med en række flotte, åbne fleksible kontormiljøer med høje vinduespartier og præsentable trappeløb samt elevator til alle ejendommens plan.

Konferencesalen fremviser spændende historiske detaljer, og de to terrasser en helt uovertruffen udsigt over byens kendte bygninger og tårne m.v.. videre.


 

"Det storslåede kontorlejemål indeholder herudover en kantine med produktionskøkken, moderne badefaciliteter, egen parkeringskælder med otte pladser samt egen sikker cykelparkering i gården.

Den fremtidige lejer og virksomhed vil om ønsket få udstrakt mulighed for at etablere endnu flere større rum- og kontorenheder end dem, der som den fascinerende domicilejendom allerede har i dag," siger Susan Lintrup. ●

 

Læs mere her om kontorlejemålet på Højbro Plads 8-10, 1200 Kbh. K:
Lokalebasen.dk: Spændende kontorer over for Christiansborg
Lintrupnorgart.dk: Atmosfærefyldt kontordomicil med udsgt til Borgen

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.