Kontordomicil med pondus og vue

Kontordomicil med pondus og vue

26
jul
2016
Steen Uno
Beliggende på det kendte hjørne til Gl. Strand og med celebert vue til Christiansborg, Børsen, Knippelsbro og Thorvaldsen Museum - opfylder den kendte, smukke røde domicilbygning de mest kræsne krav til virksomheds-identitet og eksponering.
26
jul
2016
Steen Uno

   





Det 2.630 m² store, iøjnefaldende hjørnelejemål på Højbro Plads, der undervejs også har huset Miljøministeriet og senest advokatfirmaet Johan Schlüter, byder sig til på en af indre Københavns mest centrale og attraktive lokationer.

Uden for vinduerne flyder Slotholmens kanal, og straks over for den præsentable hovedindgang troner statuen af Københavns grundlægger Absalon - desuden åbner Gammel Strands ny metrostation i 2019 ganske få meter derfra.

Oprindelig opført i 1906 som domicil for forsikringsselskabet Kgl. Brand dekoreres den imposante nybarokke kontorbygning med en række relieffer af brandbiler og materiel i lejemålets store sal.


"Ejendommen rummer og tilbyder kort fortalt det hele for virksomheden, der har ønsker om at vise sit brand og ansigt frem på en af byens mest kendte og centrale lokationer," understreger erhvervsmægler Susan Lintrup fra Lintrup & Norgart A/S.

"Det præsentable kontorlejemål åbner mulighed for at udvide med nabohuset og eventuelt også at medleje butik i underetagen med indgang fra gadeplan.

Der er virkelig fantastisk god belæg for at kalde denne fashionable kontorejendom for en sjældent udbudt perle," siger Susan Lintrup.


Fleksible miljøer

De fire etager imponerer med en række flotte, åbne fleksible kontormiljøer med høje vinduespartier og præsentable trappeløb samt elevator til alle ejendommens plan.

Konferencesalen fremviser spændende historiske detaljer, og de to terrasser en helt uovertruffen udsigt over byens kendte bygninger og tårne m.v.. videre.


 

"Det storslåede kontorlejemål indeholder herudover en kantine med produktionskøkken, moderne badefaciliteter, egen parkeringskælder med otte pladser samt egen sikker cykelparkering i gården.

Den fremtidige lejer og virksomhed vil om ønsket få udstrakt mulighed for at etablere endnu flere større rum- og kontorenheder end dem, der som den fascinerende domicilejendom allerede har i dag," siger Susan Lintrup. ●

 

Læs mere her om kontorlejemålet på Højbro Plads 8-10, 1200 Kbh. K:
Lokalebasen.dk: Spændende kontorer over for Christiansborg
Lintrupnorgart.dk: Atmosfærefyldt kontordomicil med udsgt til Borgen

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo