arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Kontorkoncept med lakridssmag

Kontorkoncept med lakridssmag

06
feb
2015
Steen Uno
I mere end 100 år var Galle & Jessens store slikfabrik ved Vibenshus Runddel et af Østerbros populæreste klenodier. Med et nyt kontorkoncept - på business class - er Vibenshuset ved at blive beboet med nye moderne virksomheder.
06
feb
2015
Steen Uno

Hvor Lyngbyvej starter, gjorde Galle & Jessens berømte, neonbelyste skorstensfrøer i mange årtier Østerbros store slikfabrik til bydelens genkendelige og populære vartegn.

I dag er Vibenshusets 24.000 renoverede og faceliftede kvadratmeter i færd med at lade sig fylde op og bebo med en række nye firmaer, der har mulighed for at indrette sig fleksibelt med skræddersyede kontorrum i alle størrelser og indretninger.

Blandt andre har IT-virksomhederne Devoteam og Experian samt entreprenør- og servicevirksomheden Kemp & Lauritzen indrettet nye domiciler i den attraktive og historiske erhvervsejendom, som i 2018 vil få Københavns ny metrolinje Cityringen lige til døren.


Lakrids i næseborene

Vibenshusets nye samt fremtidige virksomheder - i alt fald dem, der skal arbejde i den
nordlige  tværfløj, der gennem en menneskealder husede Galle & Jessens velassorterede
lakridslager - kan i øvrigt en frem til en sidegevinst: Duften af sød lakrids i næseborene
i adskillige af bygningens  lokaler.

Også selv om håndværkerne arbejde ihærdigt for at trække ”lakridssmagen“ ud af de
gamle  vægge, da Østerbros gamle slikfabrik omkring årtusindskiftet undergik sin første
omfattende modernisering.

Fra 1965 og helt frem til 2009 hoppede og sprang slikfabrikkens otte legendariske neon-
frøer utrættelig rundt om skorstenen eller rettere: vandbeholderen på Østerbros kendte
hjørne vis-a-vis Fælledparken.

Gennem årtierne havde frøerne opnået noget nær kultstatus.

Det vakte derfor betydelig, ja, dramatisk furore blandt beboerne i lokalområdet, da håndværkere i 2009 begyndte at pille dem ned fra skorstenen.

Håndværkerne følte sig mildest talt mobbet, og til slut måtte de demontere frøerne køre dem bort i ly af natten ...

Læs mere her om Østerbros gamle bygningsklenodie samt Vibenshusets aktuelt ledige kontorlejemål:

Magasinet NINEtoFIVE: Kontorkoncept med lakridssmag

 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.