arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Living office

Living Office - her er fremtidens & dit kontor

20
maj
2016
Steen Uno
Det åbne kontorlandskab står over for opgradering: Living Office er fremtidens mere naturlige og attraktive arbejdsplads, som genererer større social trivsel, kreativitet, produktivitet - samt bedre resultater for virksomhed såvel som kontormedabejdere.
20
maj
2016
Steen Uno

   

 

 

 


Det klassiske open-office koncept, der gennem de seneste årtier har gået sin overvældende sejrsgang hele business-verdenen over, har nået sin naturlige endestation.

Ifølge internationale arkitekter, rum- og kontormøbel-designere med flere tilhører fremtiden i også dit kontorland-skab ´the Living Office´.

"Kontorarbejdet har ændret sig - det har de fleste kontorer ikke. Fremtidens kontorer har på en helt anderledes måde end før brug for at tiltrække, pleje, aktivere og fastholde deres talenter, der kan bringe virksomhedens innovation i spil," formulerer den amerikanske designer-gigant Herman Miller.

"Living Office er fremtidens high-performing arbejdsplads, der løfter din daglige arbejdsoplevelse op på et højere niveau og hjælper din virksomhed med at nå sine strategiske mål."


Individuel fokus

Fremtidens kontorlandskaber vil i langt højere grad kombinere de store åbne kontorrum med opgraderede versioner af det gamle cellekontor, med private arbejdsbokse, lydisolerede stillerum, stilleøer etc., hvor medarbejderne kan koncentrere sig om soloarbejder og projekter.

En undersøgelse iværksat af det amerikanske arkitekt- og designfirma Gensler viste, at kontoransatte i 2013 brugte 54 procent af deres tid på arbejdsopgaver, der kræver individuelle fokus, mod kun 48 procent i 2008.


 

"At designe et af vores Living Office landskaber er et langt stykke hen ad vejen ligesom at kokkere et større og komplekst middagsmåltid," siger Lori Gee, direktør for arbejdsindretning hos Herman Miller.

"Vores opskrifter er ikke blot rumlige - de skal understøtte den enkelte kontormedarbejders kognitive, sociale, adfærdsmæssige og fysiske behov, uanset hvad de arbejder med i, eller hvor de arbejder."


Living Office

Fremtidens Living Office er den for den enkelte arbejdsplads´ rette kombination af living room og office med plads og albuerum til medarbejderens både professionelle og personlige arbejdsbehov.

"Med virksomhedens fokus lagt på produkt og resultater kan arbejdsprocesserne jo ligeså godt udføres fra et ´dagligstue´-miljø som fra et kontorskrivebord - så længe blot arbejdsprocesserne fuldføres," ræsonnerer Herman Miller-designerne, der inden for de seneste år har lanceret foreløbig 10 forskellige arbejdsrum/opstillinger i fremtidskonceptet Living Office. ●

 

Læs mere her om Herman Millers kontorlandskabs-koncept Living Office:
Hermanmiller.com: Living Office
Entrepreneur.com: The Open-Office Concept Is Dead
Workdesign.com: Check Out the Super Flexible Social Tables HQ
Berlingske.dk: Derfor hader medarbejdere de åbne kontorlandskaber

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.