arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 17h0f48

Lokalbasen.se AB forstærker sin bestyrelse

26
aug
2014
Steen Uno
Efter halvandet års introduktion er Lokalebasen.dks svenske søsterportal Lokalbasen.se AB nu for alvor rustet til at erobre det svenske udlejningsmarked – og timingen er perfekt: Sverige er nemlig mere end nogensinde moden til os, fastslår Viktor Kjellström, ny i Lokalbasen.se ABs bestyrelse.
26
aug
2014
Steen Uno

“Jeg håber, at jeg kan bidrage med nye impulser og andre perspektiver, da jeg kommer med en anderledes baggrund inden for marketing,” siger Lokalbasens ny bestyrelsesmedlem Viktor Kjellström, der i et år har arbejdet på Lokalebasen.dks danske kontor.

 

Viktor Kjellström træder ind i bestyrelsen hos Lokalbasen.se Sverige AB:

Svenske udlejningsmarked moden nu til Lokalbasen

 

Af Steen Uno

Efter halvandet års introduktion er Lokalebasen.dks svenske søsterportal Lokalbasen.se AB nu for alvor rustet til at erobre det svenske udlejningsmarked – og timingen er perfekt: Sverige er nemlig mere end nogensinde moden til os, fastslår Viktor Kjellström, ny i Lokalbasen.se ABs bestyrelse.

“Lokalbasen.se tog det svenske ejendomsmarked med storm, men også med nogen skepsis, da vi i marts 2013 introducerede danske Lokalebasen.dks succesrige koncept på den modsatte side af Øresund.

Svenskerne opfattede nemlig dengang vores danske No Cure, No Pay”-model som ikke blot ny, men også noget fremmed. I dag har svenskerne definitivt taget Lokalebasens danske koncept positivt til sig.

Derfor gør vi klar til at erobre nye svenske markedsandele qua en række offensive markedsføringsmæssige tiltag i løbet af efteråret," siger Viktor Kjellström.

Han er i august trådt ind som nyt bestyrelsesmedlem hos Lokalbasen.se Sverige AB.

Her skal den unge svenske marketingspecialist varetage en aktiv rolle omkring udlejningsportalens fortsatte udvikling i tæt parløb med adm. direktør Jakob Dalhoff og arbejdende bestyrelsesfomand Peter Wittsten.

Viktor Kjellström, der har arbejdet og indsnuset erfaring hos danske Lokalebasen.dk siden september 2013, ser frem til at varetage sine nye også strategiske funktioner hos og omkring Lokalbasen.se.

Ekspert i e-handel

“Jeg glæder mig meget til at få en mere aktiv rolle i virksomhedens udvikling. Jeg håber, at jeg kan bidrage med nye impulser og andre perspektiver, fordi jeg kommer med en anderledes baggrund inden for marketing.

Senest har jeg således arbejdet med markedsføring og e-handel med ansvar for det svenske marked hos det store tyske og internationale e-handelsgigant Zalando i Berlin," siger Viktor Kjellström, som er født og opvokset i Uppsala, hvor han tog bachelor eksamen i virksomhedsøkonomi med speciale inden for marketing, organisation og international handel.

Hos Lokalebasen.dk og Lokalbasen.se udtrykker adm. direktør Jakob Dalhoff stor tilfredshed med at kunne byde sin svenske e-handelsekspert velkommen som bestyrelsesmedlem.

“Vi er utroligt glade for at få Viktor ind i bestyrelsen. Han har gennem det sidste år arbejdet hos os med at få Lokalebasen etableret i Sverige og fik for to måneder siden det fulde ansvar for vores ekspansion i Sverige.

Med det initiativ og gå-på-mod, som han her allerede har udvist, syntes vi i bestyrelsen, at det var oplagt, at han tiltrådte og fik en bestyrelsespost."

Viktor Kjellström og Peter Wittsten står i september foran et fælles “road trip” til Sverige for at møde en hel række ejendomsejere i Malmø, Gøteborg og Stockholm.

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.