arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1119udl reduced

Lokalbasen.se fik strålende eksponering på Business Arena Stockholm

26
sep
2013
Steen Uno
Lokalebasen.dks svenske søsterportal Lokalbasen.se fik en strålende præsentation og meget fin eksponering ved forrige uges Business Arena Stockholm, som er den svenske og skandinaviske ejendomsbranches største og vigtigste årlige træfpunkt.
26
sep
2013
Steen Uno

 

Af Steen Uno

Lokalebasen.dks svenske søsterportal Lokalbasen.se fik en strålende præsentation og meget fin eksponering ved forrige uges Business Arena Stockholm, som er den svenske og skandinaviske ejendomsbranches største og vigtigste årlige træfpunkt.

Ud over den svenske hovedstad arrangerer Business Arena hvert år også events i Göteborg og Malmö og er det nærmeste, som Skandinaviens ejendomsbranche kommer sin europæiske storebror, MIPIM messen hvert forår i Cannes.

“Under vores to meget travle døgn i Stockholm havde vi stor succes med at præsentere Lokalbasen.se og yderligere udbrede kendskabet til vores nylancerede udlejningsportal for en række af det svenske ejendomsmarkeds meget store og spændende medspillere, heriblandt flere af de allerstørste ejendoms-selskaber.

Og vi forventer således, at vi inden for den nærmeste fremtid kan indgå adskillige nye samarbejdsaftaler og få en masse nye interessante ledige erhvervslejemål ind på vores nye svenske digitale markedsplads, Lokalbasen.se," siger Lokalebasen.dks daglige leder Kasper Staal Jørgensen.

Business Arena Stockholm har været arrangeret siden 2001 og trak i år et rekordtal på 5.200 deltagere til Stockholm Waterfront, hvor de kunne lytte til spændende foredrag, deltage i relevante seminarer og først som sidst networke med nye som gamle kolleger i ejendomsbranchen.

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.