arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Lokalebasen.dk A/S får ny professionel bestyrelse

15
nov
2010
Steen Uno
Lokalebasen.dk har i løbet af 2010 gennemlevet en rivende udvikling og er gået fra at være en mindre markedsplads for udlejning af erhvervslejemål til at blive en af de helt store spillere på markedet med over 250 udlejninger i løbet af året.
15
nov
2010
Steen Uno


Lokalebasen.dk har i løbet af 2010 gennemlevet en rivende udvikling og er gået fra at være en mindre markedsplads for udlejning af erhvervslejemål til at blive en af de helt store spillere på markedet med over 250 udlejninger i løbet af året.

Dette har medført et behov for yderligere fokus på strategi og virksomhedsudvikling. Lokalebasen.dk har derfor besluttet at etablere en professionel bestyrelse. Bestyrelsen skal være medvirkende til at forsætte den flotte vækst og videreudvikle virksomhedens forretningsområder.

Bestyrelsen

Bestyrelsen kommer til at bestå af følgende medlemmer:

  • Formand: Advokat Lars Heilesen – Sankt Petri Advokaterne
  • Medlem: Advokat Thomas W. Færch – a4 Advokatfirma
  • Medlem: Cand. Merc. FIR Jakob Dalhoff – DN Erhverv A/S

Bestyrelsesmedlem Jakob Dalhoff, der udgjorde den gamle direktion, ser frem til samarbejdet med den ny bestyrelse:

”Vi har hele tiden haft store forventninger til Lokalebasen.dk og jeg er utrolig glad for, at branchen og brugerne har taget godt imod den. Nu er det igen blevet tid til at sætte nye mål, og jeg er sikker på, at vi med den nye bestyrelse har fået sat det helt rigtige hold sammen til fortsat udvikling og fornyelse af Lokalebasen.dk"

Lars Heilesen, der indtræder som bestyrelsesformand, glæder sig ligeledes til arbejdet i den nye bestyrelse:

”Lokalebasen.dk er en utrolig interessant virksomhed, der på kort tid har vist sin berettigelse på markedet for erhvervsudlejning. Virksomheden har fundet et enkelt, men meget effektivt koncept, der har givet såvel lejere som udlejere helt nye muligheder for at finde sammen på nettet. Tilmed er det blevet både nemmere og billigere for alle partere. Det bliver spændende fremover at være med til at sætte kursen for Lokalebasen.dk.”

Omdannes til A/S

I forbindelse med etableringen af en professionel bestyrelse omdannes Lokalebasen.dk fra et anpartsselskab til et aktieselskab.

Lokalebasen.dk er søstervirksomhed til virksomhederne DN Erhverv A/S og MatchOffice ApS.

Om medlemmerne

Lars Heilesen

Bestyrelsesformand Advokat Lars Heilesen er medstifter og partner af Skt. Petri Advokaterne med speciale i entreprise samt bygge- og erhvervslejeret. Lars Heilesen er derudover Landsformand for Byggesocietetet, ligesom han er medlem af en række bestyrelser herunder: repræsentantskabet for Alm. Brand og repræsentantskabet for Realdania Fonden.

Thomas W. Færch

Medlem af bestyrelsen Advokat Thomas W. Færch er medstifter og partner i a4 Advokatfirma. Thomas W. Færch beskæftiger sig hovedsagligt med projektudvikling af fast ejendom, ejendomstransaktioner og virksomhedsoverdragelser. Herudover er Thomas W. Færch formand for bestyrelserne i Scaffco A/S og Kjærulf Pedersen a/s og har tidligere været tilknyttet DN Erhverv A/S advisoryboard.

Jakob Dalhoff

Medlem af bestyrelsen Cand. Merc. i Finansiering og Regnskab og Statsaut. Ejendomsmægler MDE Jakob Dalhoff er direktør for og bestyrelsesmedlem i erhvervsmæglervirksomheden DN Erhverv A/S.

For yderligere information om Lokalebasen.dk se www.lokalebasen.dk eller kontakt Jakob Dalhoff på tlf. nr.: 26 16 44 86.

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.