arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1e6iiq2

Lokalebasen.dk debuterer på Real Estate Øresund i januar

28
dec
2012
Steen Uno
Lokalebasen.dk følger op på sit overordentlig vellykkede indtog på det svenske udlejningsmarked i det udrindende år, når Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål 31. januar deltager på Øresunds-regionens store årlige konference Real Estate Øresund.
28
dec
2012
Steen Uno

 Af Steen Uno

Lokalebasen.dk følger op på sit overordentlig vellykkede indtog på det svenske udlejningsmarked i det udrindende år, når Danmarks førende portal for ledige erhvervslejemål 31. januar deltager på Øresunds-regionens store årlige konference Real Estate Øresund.

Konferencen finder sted i Malmø Börshus og har siden sin start tilbage i 2008 udviklet sig til at være et af den skandinaviske ejendomsbranches vigtigste mødesteder med mere end 250 deltagere.

Lokalebasen.dk har netop indgået et partnerskab med den eftertragtede konference og deltager i januar for første gang på Real Estate Øresund.

“Vi tager til Malmø med meget store forventninger. I 2012 er det lykkedes os at manifestere os ganske solidt på det svenske udlejningsmarked, og på konferencen ser vi derfor frem til at møde samt yderligere networke med adskillige af vores nye samarbejdspartnere hinsidan,” siger Lokalebasen.dks daglige leder Kasper Staal Jørgensen.

Real Estate Øresund 2013 byder på et omfattende konference-program med en snes talere med indlæg om emner som kriseårenes økonomier, moderne storbys- og regionsudvikling med videre.

Konferencen vil kort sagt give et opdateret overblik over ejendomsmarkeet i hele Øresundsregionen incl. Storkøbenhavn og Skåne, som det tager sig ud lige nu og her.

Tilmelding til Real Estate Øresund 2013 31. januar i Malmö kan ske via Øresundsinstituttets hjemmeside.

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.