arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Nyhed39 reduced

Lokalebasen.dk deltager på stor innovationskonference i Canada

24
sep
2014
Steen Uno
Lokalebasen.dk deltager i starten af oktober på en af verdens allerstørste fagkonferencer for innovation, ISPIM Americas Innovation Forum i Montreal.
24
sep
2014
Steen Uno

 

Danmarks førende udlejningsportal for ledige erhvervslejemål er på plads i forreste række, når International Society for Professional Innovation Management 2014 løber af stablen i dagene 5.-8. oktober i Canadas næststørste by.

Lokalebasen deltager i skikkelse af sin USA-baserede project manager, cand.merc. kom. Bjørn Møiniche Jensen, som i disse år er Ph.D-student ved Purdue University i West Lafayette, Indiana.

Bjørn, der i et par år var en yderst respekteret og afholdt medarbejder på Lokalebasens danske kontor, skal andet og mere end blot være gæst ved den forestående ISPIM 2014.

Over for konferencens flere end 150 innovationseksperter fra hele verden skal den danske Ph.D-studerende og under-visningsassistent på Purdue nemlig selv på podiet for at tale om "The Paradox of Transparency in Online Collaboration for Innovation" - et oplæg, der følges op af en halv times debat.

Udfordring og oplevelse

"Det bliver end stor udfordring og en endnu større oplevelse at få lov til at præsentere de observationer, som jeg har gjort mig under arbejdet med denne artikel af samme navn.

Med specialiseringen inden for innovation lægger artiklen op til en debat om, hvordan man kan få medarbejdere med vidtforskellige professionelle baggrunde til at arbejde hurtigere sammen og udvikle grundlæggende gensidig tillid på relativ kort tid," siger Bjørn Jensen.

"Jeg er stensikker på, at jeg med præsentationen vil få masser af god feedback og forslag til min videre research. Med artiklen håber jeg nemlig på, at jeg har taget de første spadestik til en action-orienteret research, der fremtidigt kan gavne virksomheder, som ikke er bange for at eksperimentere med sammensætningen af deres medarbejderstab og som er villig til at se bort fra traditionelle organisationsdiagrammer.

Den slags virksomheder skaber innovationer på samlebånd og lader idéer komme hurtigt frem til overfladen - præcis sådan som jeg oplevede det på Lokalebasen.dk, hvor vi nærmest snublede over hinandens idéer, fordi de bare poppede op ustandselig."

Bjørn Jensen forventer at afslutte sin Ph.D inden for sit ekspertfelt organizational communication ved Purdue University i 2017, men løser sideløbende både strategiske og operationelle opgaver for Lokalebasen.dk.

 

               

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.