Lokalebasen.dk deltager på  stor innovationskonference i Canada

Lokalebasen.dk deltager på stor innovationskonference i Canada

24
sep
2014
Steen Uno
Lokalebasen.dk deltager i starten af oktober på en af verdens allerstørste fagkonferencer for innovation, ISPIM Americas Innovation Forum i Montreal.
24
sep
2014
Steen Uno

 

Danmarks førende udlejningsportal for ledige erhvervslejemål er på plads i forreste række, når International Society for Professional Innovation Management 2014 løber af stablen i dagene 5.-8. oktober i Canadas næststørste by.

Lokalebasen deltager i skikkelse af sin USA-baserede project manager, cand.merc. kom. Bjørn Møiniche Jensen, som i disse år er Ph.D-student ved Purdue University i West Lafayette, Indiana.

Bjørn, der i et par år var en yderst respekteret og afholdt medarbejder på Lokalebasens danske kontor, skal andet og mere end blot være gæst ved den forestående ISPIM 2014.

Over for konferencens flere end 150 innovationseksperter fra hele verden skal den danske Ph.D-studerende og under-visningsassistent på Purdue nemlig selv på podiet for at tale om "The Paradox of Transparency in Online Collaboration for Innovation" - et oplæg, der følges op af en halv times debat.

Udfordring og oplevelse

"Det bliver end stor udfordring og en endnu større oplevelse at få lov til at præsentere de observationer, som jeg har gjort mig under arbejdet med denne artikel af samme navn.

Med specialiseringen inden for innovation lægger artiklen op til en debat om, hvordan man kan få medarbejdere med vidtforskellige professionelle baggrunde til at arbejde hurtigere sammen og udvikle grundlæggende gensidig tillid på relativ kort tid," siger Bjørn Jensen.

"Jeg er stensikker på, at jeg med præsentationen vil få masser af god feedback og forslag til min videre research. Med artiklen håber jeg nemlig på, at jeg har taget de første spadestik til en action-orienteret research, der fremtidigt kan gavne virksomheder, som ikke er bange for at eksperimentere med sammensætningen af deres medarbejderstab og som er villig til at se bort fra traditionelle organisationsdiagrammer.

Den slags virksomheder skaber innovationer på samlebånd og lader idéer komme hurtigt frem til overfladen - præcis sådan som jeg oplevede det på Lokalebasen.dk, hvor vi nærmest snublede over hinandens idéer, fordi de bare poppede op ustandselig."

Bjørn Jensen forventer at afslutte sin Ph.D inden for sit ekspertfelt organizational communication ved Purdue University i 2017, men løser sideløbende både strategiske og operationelle opgaver for Lokalebasen.dk.

 

               

 
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo