arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Img 9065 1  reduced

Lokalebasen.dk etablerer udviklingsafdeling i Ukraine

27
okt
2016
Steen Uno
Danmarks ekspanderende udlejningsportal for ledige erhvervslejemål åbner ny afdeling med en halv snes it-udviklere samt øvrige medarbejdere i det historiske centrum af den ukrainske universitetsby Lviv.
27
okt
2016
Steen Uno

 

 

Lokalebasen.dk, der under sit internationale navn MatchOffice formidler ledige erhvervslokaler i over 100 lande, slår sig nu permanent ned og etablerer en udviklingsafdeling i Lviv i det vestlige Ukraine.

Den nye it-base tæller netop nu fem udviklere samt et par marketing- og kommunikationsmedarbejdere, men staben ventes inden for kort tid at blive udvidet med yderligere en håndfuld dygtige ukrainske programmører og system-udviklere.

"Fordi vi ligesom mange andre it-virksomheder har udfordringer med at rekruttere de helt rigtige programmører, har vi gennem det seneste års tid været til stede i Lviv på et kontorhotel, men i sommer bestemte vi i vores bestyrelse, at tiden var blevet moden til at gå all-in i Ukraine.

Det gør vi så nu i skikkelse af en spændende nyetableret virksomheds- og udviklingsafdeling, hvor vi kan opbygge en virksomhedskultur og identitet, der går i tråd med vores eksisterende," siger CEO hos Lokalebasen.dk, Jakob Dalhoff.


Tydeligere identitet

Lokalebasen.dks nye ukrainske it- og kontorbase ligger i det historiske hjerte af den driftige, vestukrainske business-by 40 km fra grænsen til Polen.

"For ni ud af 10 vesteuropæiske virksomheder, der slår sig ned i Lviv, sker det i form af outsourcet repræsentation.

Vi vælger at etablere en ukrainsk afdeling i et konvertionelt kontorlejemål, fordi vi har erfaret, at dette skridt betyder virkelig meget for vores nye ukrainske medarbejdere. De føler, at det giver dem en tydeligere identitet samt en stærkere virksomhedskultur," refererer Jakob Dalhoff.

Netop i samhørighedens tjeneste fik Ukraine-kontoret i Lviv straks sin egen Facebook-profil, ligesom en ny ukrainsk webside er under udvikling.


Egen base

"Vores nye kontor føles meget hjemmeligt, da vi nu har vores helt egen base. Det er oprindelig en lejlighed, der er konverteret til kontor.

Ud over et stort arbejdslokale har vi et hyggeligt køkken, et stort toilet med bad samt et tredje rum, der skal huse vores copywritere og administative medarbejdere," fortæller Alex Zhogolev (foto t.h.), der er en af Lokalebasen.dks alias MatchOffice´s nye udviklere.
 

    

 

"Desuden har vi fra vores store balkon en meget smuk udsigt, som vi i høj grad gør brug af, når vi har brug for et lille break fra arbejdet. Herfra kan man høre en svag lyd fra bybilledet, odet giver en beroligende følelse, som der godt kan være brug for i travl hverdag."

Tre af de nyansatte ukrainske it-developere - Vasilij Melnychuk, Anton Maminov og Alex Zhogolev - har i oktober netop afsluttet to ugers introduktions-kursus og ophold i Lokalebasen.dks hovedsæde på Østerbro.


Nyttigt ophold

"Det var været spændende, produktivt og meget effektivt at prøve at arbejde fra vores danske hovedkvarter et par uger, da hele vores udviklingsteam og dermed også designteamet har siddet under ét og samme tag.

Det er jo nu en gang hurtigere at prikke sin danske kollega på skulderen, når man har et spørgsmål, i stedet for at skulle kommunikere over diverse online platforme.

Og det har fremfor for alt været lettere at se resultatet af sit arbejde - altså hvilken værdi man skaber for både virksomheden og kunderne," tilføjer Alex Zhogolev. ●

   

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.