arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1hxkfba

Lokalebasen.dk flytter ind i nyt magasin

15
nov
2011
Steen Uno
Lokalebasen.dk har sikret sig en fremtrædende placering og synlig volumen i det ny magasin for kontorer og kontorvirksomheder, Lokaleguiden.
15
nov
2011
Steen Uno

Læs Lokaleguiden her

Af Steen Uno

Lokalebasen.dk har sikret sig en fremtrædende placering og synlig volumen i det ny magasin for kontorer og kontorvirksomheder, Lokaleguiden.

I Lokaleguidens første nummer, der i disse dage postdistribueres til Storkøbenhavns ca. 17.000 kontorer, har Lokalebasen.dk købt sig ind med ikke færre end 40 annoncesider, der sammen optræder som en selvstændig sektion bagest i printmagasinet.

På de 40 sider præsenterer Lokalebasen.dk et større udsnit, omkring en tredjedel, af de ca. 3.000 danske erhvervslejemål, der p.t. ligger på Danmarks førende udlejningsportal.

“Vi ser en forretningsmæssig interesse i – sideløbende med vores online-præsentationer – at kunne eksponere vores mange udlejeres ledige ejendomme og lejemål på print også.

Derfor vil vi også fremadrettet satse på at sikre Lokalebasen.dks udlejere mulighed for supplerende præsentation og opmærksomhed i de kommende udgaver af Lokaleguiden," siger Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff.

Lokaleguiden udkommer næste gang primo marts 2012. Her vil postdistributionen blive udvidet til at omfatte ca. 25.000 kontorer og kontorvirksomheder i Hovedstadsområdet.

Se mere på Lokaleguiden.dk

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg