arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 nri89m reduced

Lokalebasen.dk i digital dyst: Vi har 20-30 procent mere trafik end Oline

08
maj
2013
Steen Uno
Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff forsikrer, at han ikke ligger vågen om natten over sin konkurrent Olines nye webportal, som han kommenterer på i en stort opsat artikel “Mæglere i digital dyst om kunder” i dag i Berlingske EJENDOMME.
08
maj
2013
Steen Uno

Læs hele artiklen i Berlingske EJENDOMME onsdag 8. maj 2013

 

Af Steen Uno

Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff forsikrer, at han ikke ligger vågen om natten over sin konkurrent Olines nye webportal, som han kommenterer på i en stort opsat artikel “Mæglere i digital dyst om kunder” i dag i Berlingske EJENDOMME.

“Når konkurrenten ‘optrapper’, er det vel tegn på, at vi gør det godt", siger Jakob Dalhoff, der ikke føler sig hverken truet eller som den lille spiller.

»Dels er der usikkerhed om, hvordan man opgør antallet af lejemål. Og vigtigere: Der er 20-30 procent mere trafik på Lokalebasen, end der er på Oline.

Dette skyldes, at vi har været dygtige til at markedsføre vores produkt på Google, og at vi tilbyder brugere fra mobile enheder en god oplevelse bl.a. via vores app, ligesom vi i 2013 kommer med et responsivt design. For den, der skal leje lokaler ud, er det jo det afgørende – altså at flest mulige potentielle lejere ser annonceringen,« siger Jakob Dalhoff.

Digital dyst

Hans ord falder som en kommentar til konkurrenten, Oline-direktør Jesper Storm Hansen, der bl.a. siger til Berlingske:

“Vi har dobbelt så mange emner som Lokalebasen, så set fra brugerens synsvinkel er det hos os, man har størst chance for at finde det, man har brug for.

Hvis man derimod vil udleje, har det naturligvis stor betydning, hvor mange der kommer ind og kigger. Det er et spørgsmål om markedsføring. Det er det, som Lokalebasen har været rigtigt dygtige til gennem en periode. Men antallet af brugere på Oline er også markant stigende."

Lokalebasen.dk er netop nu tæt på at runde 75.000 månedlige brugere, hvor de nu næsten 50.000 er unikke. Netop nu arbejder Jakob Dalhoff og hans stab på kontorerne i Hellerup bl.a. med at eksponere Lokalbasen.dks ny svenske søsterportal, Lokalbasen.se.

Læs hele artiklen i Berlingske EJENDOMME onsdag 8. maj 2013

 

For yderligere info:

Jakob Dalhoff, direktør, tlf. 7020 0814

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.