arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Samarbejde lokalebasen

Lokalebasen.dk indgår samarbejde med Ejendomsforeningen Danmark

06
jun
2011
Steen Uno
Ejendomsforeningen Danmark og Rambøll Informatik er blevet enige om at lukke lokalebors.dk den 31. august 2011 og istedet indgå en aftale med Lokalebasen.dk A/S.
06
jun
2011
Steen Uno

Ejendomsforeningen Danmark og Rambøll Informatik er blevet enige om at lukke lokalebors.dk den 31. august 2011 og istedet indgå en aftale med Lokalebasen.dk A/S.

Udviklingen indenfor portalområdet går rigtig stærkt for tiden og Ejendomsforeningen Danmark har i en periode gået med overvejelser om at finde en samarbejdspartner, der kan være med til at fremtidssikre markedsføringen af medlemmernes erhvervsejendomme på internettet. Aftalen med Lokalebasen.dk betyder, at foreningens medlemmer nu får adgang til en af markedets bedste og mest effektive markedsføringsplatforme, ligesom de fremover vil få adgang til en lang række særlige services.

Forbedret statistik

Det nye samarbejde mellem Ejendomsforeningen Danmark og Lokalebasen.dk betyder, at der også i fremtiden vil blive lavet tomgangsstatistik over erhvervslejemål i Danmark. Endvidere vil parterne som noget helt nyt fremover også kunne tilbyde efterspørgselsstatistikker.

Lokalebasen

Lokalebasen.dk er en af Danmarks største portaler for udlejning af erhvervslejemål. Mere end 400 udlejere bestående af større og mindre ejendomsselskaber og ejendomsindehavere markedsfører deres erhvervslokaler på Lokalebasen.dk, der hver måned har mere end 40.000 unikke brugere.

Portalen oplever i øjeblikket en fremgang måned for måned, både hvad angår emner, besøgende og udlejninger. I første kvartal 2011 var der således 133 lejere, der underskrev lejekontrakt på et erhvervslokale, de havde fundet via Lokalebasen.dk

Det er godt for medlemmerne

Administrerende direktør for Ejendomsforeningen Danmark, Torben Christensen, udtaler:

”Med samarbejdet med Lokalebasen.dk er vi overbeviste om, at vi har fundet en løsning, der varetager vores medlemmers interesser bedst muligt. Markedet for annoncering af erhvervslejemål har ændret sig, siden lokalebors.dk gik i luften, og vi vurderer, at der er andre udbydere på markedet, der har annoncering af erhvervslejemål som deres kernekompetence, og derfor på sigt kan levere en bedre ydelse"

Også direktør for Lokalebasen.dk, Jakob Dalhoff glæder sig til samarbejdet:

”Vi er glade og stolte over at Ejendomsforeningen Danmark har valgt at samarbejde med Lokalebasen.dk om videreførelse af Lokalebørs.dk aktiviteter på nettet. Vi hilser Ejendomsforeningen Danmarks medlemmer velkommen og ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde med en fortløbende aktiv dialog om udvikling af vores portal og øvrige services”.

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.