Lokalebasen.dk  indgår samarbejde med Ejendomsforeningen Danmark

Lokalebasen.dk indgår samarbejde med Ejendomsforeningen Danmark

06
jun
2011
Steen Uno
Ejendomsforeningen Danmark og Rambøll Informatik er blevet enige om at lukke lokalebors.dk den 31. august 2011 og istedet indgå en aftale med Lokalebasen.dk A/S.
06
jun
2011
Steen Uno

Ejendomsforeningen Danmark og Rambøll Informatik er blevet enige om at lukke lokalebors.dk den 31. august 2011 og istedet indgå en aftale med Lokalebasen.dk A/S.

Udviklingen indenfor portalområdet går rigtig stærkt for tiden og Ejendomsforeningen Danmark har i en periode gået med overvejelser om at finde en samarbejdspartner, der kan være med til at fremtidssikre markedsføringen af medlemmernes erhvervsejendomme på internettet. Aftalen med Lokalebasen.dk betyder, at foreningens medlemmer nu får adgang til en af markedets bedste og mest effektive markedsføringsplatforme, ligesom de fremover vil få adgang til en lang række særlige services.

Forbedret statistik

Det nye samarbejde mellem Ejendomsforeningen Danmark og Lokalebasen.dk betyder, at der også i fremtiden vil blive lavet tomgangsstatistik over erhvervslejemål i Danmark. Endvidere vil parterne som noget helt nyt fremover også kunne tilbyde efterspørgselsstatistikker.

Lokalebasen

Lokalebasen.dk er en af Danmarks største portaler for udlejning af erhvervslejemål. Mere end 400 udlejere bestående af større og mindre ejendomsselskaber og ejendomsindehavere markedsfører deres erhvervslokaler på Lokalebasen.dk, der hver måned har mere end 40.000 unikke brugere.

Portalen oplever i øjeblikket en fremgang måned for måned, både hvad angår emner, besøgende og udlejninger. I første kvartal 2011 var der således 133 lejere, der underskrev lejekontrakt på et erhvervslokale, de havde fundet via Lokalebasen.dk

Det er godt for medlemmerne

Administrerende direktør for Ejendomsforeningen Danmark, Torben Christensen, udtaler:

”Med samarbejdet med Lokalebasen.dk er vi overbeviste om, at vi har fundet en løsning, der varetager vores medlemmers interesser bedst muligt. Markedet for annoncering af erhvervslejemål har ændret sig, siden lokalebors.dk gik i luften, og vi vurderer, at der er andre udbydere på markedet, der har annoncering af erhvervslejemål som deres kernekompetence, og derfor på sigt kan levere en bedre ydelse"

Også direktør for Lokalebasen.dk, Jakob Dalhoff glæder sig til samarbejdet:

”Vi er glade og stolte over at Ejendomsforeningen Danmark har valgt at samarbejde med Lokalebasen.dk om videreførelse af Lokalebørs.dk aktiviteter på nettet. Vi hilser Ejendomsforeningen Danmarks medlemmer velkommen og ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde med en fortløbende aktiv dialog om udvikling af vores portal og øvrige services”.

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo