arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Danielsen space planning reduced

Lokalebasen.dk klædt i arbejdstøjet af spændende dansk workplace designfirma

16
okt
2014
Steen Uno
Lokalebasen.dk, der i sommer skiftede sin tidligere Hellerup-base ud med et stort og moderne kontor på Østerbro, er netop blevet bragt det sidste stykke på plads af det innovative københavnske space planning og workplace designfirma Danielsen Space Planning.
16
okt
2014
Steen Uno

 

Danielsen Space Planning har indrettet og skræddersyet Lokalebasen.dks nye kontor i Æbeløgade på Østerbro med lækkert kontormøblement. De har desuden designet en række velfungerende arbejds- og mødemiljøer.

Det københavnske interior designfirma har siden 1997 arbejdet med moderne kontor- og virksomhedsindretning og har skabt kreative og rekreative rammer for en lang række firmaer. Det har blandt andet omfattet Spies´ nye domicil i Ørestad, Accura og Rønne & Lundgren i Tuborg Havn, Norrporten på Havneholmen samt mange flere.

I Lokalebasens nye kontor har Danielsen Space Planning´s dygtige arkitekter og projektledere med sikker hånd skabt en spændende fysisk arbejdsramme, der genererer effektivt arbejdsmiljø for udlejningsportalens godt 25 medarbejdere.

Flot og spektakulært

"Jeg havde fået anbefalet Danielsen af nogle gode samarbejdsrelationer, og vi valgte derfor tidligt i flytteprocessen at involvere Danielsen Space Planning´s eksperter. De har vist sig fra starten at være lydhøre over for vores tanker og idéer til vores nye arbejdsplads, som vi overtog ganske nøgent med rå vægge, gulve og lofter," siger Jakob Dalhoff, adm. direktør hos Lokalebasen.dk A/S."

Den nye indretning vækker ikke blot begejstring hos Lokalebasens medarbejdere men ligeledes for Lokalebasens daglige gæster. 

"Her på kontoret er vi enormt glade for vores nye arbejdsmiljø og det færdige resultat. Vores nye fantastiske kontorindretning og møblering begejstrer ikke blot os selv, men imponerer også alle husets daglige gæster - kom selv og se," indbyder Jakob Dalhoff.

 

Læs mere her om interior designfirmaet Danielsen Space Planning 

Danielsen_Space_Planning_2 

Danielsen_Space_Planning_3

 

      

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.