arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 poxx8v reduced

Lokalebasen.dk m.fl. inviterer til Nordic Lounge MIPIM

07
mar
2014
Steen Uno
Lokalebasen.dk gør sammen med sine nære samarbejdspartnere Nordea Bank, Byggesocietetet og Estate Media klar til at åbne forårets MIPIM messe i Cannes ved på tirsdag 11. marts at invitere det nordiske ejendomsmarkeds MIPIM-deltagere til et uformelt træf i Nordic Lounge.
07
mar
2014
Steen Uno

Lokalebasen.dk, Nordea Bank, Byggesocietetet og Estate Media inviterer:

Velkommen til Nordic Lounge
på tirsdag 11. marts i Cannes

 

Af Steen Uno

Lokalebasen.dk gør sammen med sine nære samarbejdspartnere Nordea Bank, Byggesocietetet og Estate Media klar til at åbne forårets MIPIM messe i Cannes ved på tirsdag 11. marts at invitere det nordiske ejendomsmarkeds MIPIM-deltagere til et uformelt træf i Nordic Lounge.

“Der er tale om en rigtig afslappet sammenkomst, hvor vi kolleger og daglige konkurrenter i den nordiske ejendomsbranche mødes til et par timers professionel networking og gemytlig hygge.

Det er nu tredje år i træk, at Nordic Lounge arrangeres som led i åbningen af MIPIM messen, og vi tør vel efterhånden godt kalde den for en årlig tradition i Cannes," siger adm. direktør hos Lokalebasen.dk, Jakob Dalhoff.

Nordic Lounge 2014 finder sted på tirsdag 11. marts kl. 17-19 i Cannes´ kendte markedshaller, Marché Forville, hvor de fire værter her i hjertet af Cannes tæt på Promenaden vil byde på et lettere traktement med lokale delikatesser.

MIPIM messen, der er den internationale ejendomsbranches vigtigste årlige træfpunkt, arrangeres i år for 25. gang. Sidste år havde MIPIM godt 20.000 deltagere, hvoraf 500 af dem var repræsentanter for det danske ejendomsmarked.

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.