arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1mr9nua reduced

Lokalebasen.dk og MatchOffice søger fuldtidsmedarbejder til SEO

09
jul
2013
Steen Uno
Lokalebasen.dk A/S og MatchOffice.com søger en fuldtidsmedarbejder, som vil blive ansvarlig for SEO for begge virksomheder. Du får det overordnede ansvar for SEO i to mindre IT-virksomheder, der står bag succesfulde forretningskoncepter med internationalt sigte.
09
jul
2013
Steen Uno

Jobopslag

 

Lokalebasen.dk A/S og MatchOffice.com søger en fuldtidsmedarbejder, som vil blive ansvarlig for SEO for begge virksomheder. Du får det overordnede ansvar for SEO i to mindre IT-virksomheder, der står bag succesfulde forretningskoncepter med internationalt sigte.

Vores to vrksomheder hører til blandt de absolut førende inden for udvikling af online markedspladser til ejendomsmarkedet. MatchOffice.com, der har eksisteret i otte år, driver p.t. websites i 20 lande, mens Lokalebasen.dk netop nu har sites i tre lande og er i gang med at udvide til Vesteuropa og Baltikum.

Ansvar og arbejdsopgaver
Som SEO-medarbejder vil du indgå i et tæt samarbejde med vores journalist, kommunikations- og studiemedarbejdere omkring tekster på vores danske og udenlandske sites, sociale medier m.v.

● Du vil få ansvaret for SEO på begge virksomheders sites herunder:
o Link building på alle markeder evt. med hjælp fra eksterne bureauer.
o On-site optimering af landingssider, metadata, struktur m.m.

● Opsætning og optimering af AdWords-kampagner.
● Udarbejdelse af strategi for sociale medier.

Din profil
Du har en stor interesse for og erfaring med SEO, og har arbejdet intensivt med det i minimum to år. Du har et bredt kendskab til branchen og holder din viden opdateret via relevante kilder. Du ved, hvem man skal lytte til, og hvem man skal holde sig fra. Du arbejder selvstændigt og super struktureret, ligesom du formår at motivere og oplære medarbejdere, som ikke har stor SEO erfaring.

Om os
Lokalebasen.dk og MatchOffice er søstervirksomheder og holder begge til i behagelige omgivelser på Strandvejen 171 i Hellerup, hvor vi samlet sidder 20 medarbejdere. Der er mulighed for frokostordning.

Kontakt
For yderligere oplysninger: Kontakt Kasper Staal Jørgensen på telefon 2625 6667 eller send din mail til kj@lokalebasen.dk.

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.