arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 m2oxci reduced

Lokalebasen.dk på Marketing Camp 2014

02
jun
2014
Steen Uno
For andet år i træk deltog Lokalebasen.dk i sidste uges store Marketing Camp på IT-Universitetet i København – Danmarks største konference for moderne, opdateret online markedsføring.
02
jun
2014
Steen Uno

Deltog igen på Danmarks største online markedsførings-konference:

Lokalebasen.dk opdateret på nyeste digital-viden

 

Af Steen Uno

For andet år i træk deltog Lokalebasen.dk i sidste uges store Marketing Camp på IT-Universitetet i København – Danmarks største konference for moderne, opdateret online markedsføring.

Marketing Camp 2014 havde samlet et imponerende stærkt team med 24 af landets absolut dygtigste eksperter i online markedsføring – heriblandt topkapaciteter som Thomas Rosenstand, landets måske største ekspert i søgemaskineoptimering, stifter af Social Academy Thomas Bigum, SEO-eksperten Mikkel DeMib, email marketing-trendsetter´en Christina Klitsgaard samt mange andre topnavne.

“Jeg skal lige love for, at vi fik en lang række af tidens nyeste fif med hjem, hvad angår SEO, SEM, sociale medier, email marketing samt spændende trends inden for online marketing.

Konference var fyldt med fremragende indlæg fra Danmarks knalddygtigste online marketingfolk," siger en uhyre begejstret Kasper Staal Jørgensen, IT-chef på Lokalebasen.dk.

Video og usability

“Vi fik bekræftet, at vi har gjort langt de fleste ting rigtig i vores nye digitale design, men alligevel kunne vi notere os en håndfuld uhyre interessante “staldfiduser”, som vi naturligvis kan og vil bruge fremadrettet.

Blandt andet vil vi sigte efter at arbejde mere målrettet med video og herunder opfordre vores udlejere til at optimere brugen af dette effektive markedsføringsmedie.

Desuden vil vi involvere usability-eksperter til at forbedre oplevelsen for vores nu godt 80.000 månedlige brugere – ikke mindst på Lokalebasen.dks kort-del," tilføjer Kasper Staal Jørgensen.

Marketing Camp 2014 var fuldt booket med 350 entusiatiske deltagere fra alle hjørner af moderne dansk erhvervsliv.

Konferencen støttes af en håndfuld kendte hovedsponsorer – bl.a. af Danmarks største kontorforsynings-virksomhed Lomax, der tilige er en af Lokalebasens.dks nære daglige samarbejdspartnere.

 

 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.