arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Stillingen er besat

Lokalebasen.dk søger studiemedarbejder til kundeservice

09
jan
2018
Jakob Dalhoff
Har du god forretningforståelse og lyst til at arbejde hos en innovativ online portal i vækst? Så er du måske vores nye studiemedarbejder.
09
jan
2018
Jakob Dalhoff

Brænder du for et studiejob med fokus på kundeservice, så er du måske den studiemedarbejder, vi søger.

Lokalebasen.dk er en innovativ IT-virksomhed, der formidler erhvervslejemål online i mere end 100 lande. Vi arbejder ambitiøst og kontinuerligt på at udvikle vores forretning, hvilket du som studiemedarbejder vil være med til.

 

Opgaverne består af:

 • Kontakt med kunder og samarbejdspartnere pr. telefon og mail i Danmark, samt en række andre lande
 • Regnskab
 • Drifts- og administrative opgaver i vores eget CMS-system
 • Diverse ad hoc og praktiske opgaver

 

Om dig

Vi forventer, at du:

 • Er i gang med en videregående uddannelse, gerne på bachelorniveau.
 • Er en fremragende formidler på dansk, både mundtligt og skriftligt.
 • Har gode engelskkundskaber, da der kan forekomme korrespondance med vores udenlandske kunder og samarbejdspartnere.
 • Er tilpasningsdygtig, ansvarsfuld og struktureret.
 • Har en naturlig interesse for at hjælpe folk og yde service på et højt niveau.
 • Du er fleksibel i forhold til arbejdstider, som primært ligger i tidsrummet 08:30-17:00. Der tages højde for eksamensperioder.

 

 

Om Lokalebasen.dk

Lokalebasen.dk, der i udlandet hedder MatchOffice, er en online platform, der formidler erhvervslokaler i mere end 100 lande. Vi arbejder konstant på at udvikle forretningen og ekspanderer løbende til nye lande. Vi holder til på Østerbro med ca. 25 ansatte – du kommer til at indgå i et ungt miljø med højt til loftet.

 

Vi tilbyder dig: 

 • Et spændende job, med afvekslende opgaver og stor kontaktflade. 
 • En dynamisk arbejdsplads med engagerede og gode kolleger. 
 • En uformel socialt orienteret kultur med en direkte omgangstone og respekt for hinanden. 
 • Mulighed for at sætte dit personlige præg på en organisation i udvikling.
 • Et arbejdsmiljø, der lægger vægt på samarbejde, udvikling og faglig sparring. 


Ansættelsesvilkår

Du vil få et job, der giver dig fleksibilitet til at passe dit studie, og arbejdstiden vil ligge på 15 til 20 timer om ugen, alt efter dine ønsker og vores behov.

 

Ansøgning

For yderligere oplysninger kontakt Frederikke Ravn Wigen på frw@lokalebasen.dk, hvor du også skal sende din ansøgning og dit CV til. Ansøgningerne vil løbende blive behandlet.'

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage