arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 17oui0l reduced

Lokalebasen.dk søger udviklere

24
mar
2013
Steen Uno
Lokalebasen.dk er en ung internetportal, der er drevet af innovation og lysten til at være bedst inden for vores område. Vi formidler kontakten mellem udlejere af erhvervslokaler og potentielle lejere via vores site www.lokalebasen.dk, og vi har meget at se til. Derfor søger vi to udviklere – både til fuldtid og deltid.
24
mar
2013
Steen Uno

STILLINGEN ER BESAT

 


Stillingsopslag – fuldtid og deltid:

Software udviklere til Lokalebasen.dk A/S

 

Lokalebasen.dk er en ung internetportal, der er drevet af innovation og lysten til at være bedst inden for vores område. Vi formidler kontakten mellem udlejere af erhvervslokaler og potentielle lejere via vores site www.lokalebasen.dk, og vi har meget at se til. Derfor søger vi to udviklere – både til fuldtid og deltid.

Om dig
Du har et klart begreb om, hvad god software er, og du har ambitonen om at ville og kunne gøre det bedre. Du ved, at en god arkitektur intet er værd uden et solidt håndværk. Du ved, at teknisk ekvilibrisme følges tæt ad med personlig udvikling, og derfor har du et stort indre drive til hele tiden at ville udvikle dig.

Du har en baggrund som nyuddannet eller erfaren software udvikler. Du er uddannet datamatiker, datalog, software ingeniør eller måske en helt tredje spændende baggrund. Men lysten til at udvikle software er din primære motivation. Udover at medbringe din faglighed og dit gode humør vil du også skulle bidrage til videreudviklingen af vores forretning.

Om os
Vi byder dig velkommen i et mindre team, som sætter respekten for personlighed lige så højt som respekten for faglighed. Du vil være med til at definere og sætte præg på din dagligdag – for eksempel ved at optimere forretningsprocesser, indføre nye udviklingsmetodikker, skærpe vores arkitektur og fintune vore driftsmiljøer.

Vi gør en dyd ud af at være agile. Status quo skal udfordres, og ingen kan gemme sig i “elfensbenstårne” eller bag “hellige køer”. Vi har et fælles ansvar og løfter det sammen.

I vores team går vi ikke så meget op i, hvilke teknologier og metodikker, der anvendes, bare de virker – og virker godt! I øjeblikket kan du finde følgende i vores ”værktøjskasse”: Ruby on Rails 4.0, Ruby 2.0, KnockoutJS, Pair programming, Sinatra, PostgreSQL, Slim templates, TDD, Peer Reviews, SCRUM, NoSQL, Hypermedia, Coffeescript, Responsive design, Sass.

Kontakt
Er det dig, vi har beskrevet ovenfor – og kan du lide, hvad du læser om os – så skynd dig at sende din ansøgning til tr@lokalebasen.dk. Arbejdstiden kan være enten på fuldtid eller deltid, og vi søger flere til jobbet – men angiv gerne, hvad du søger.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte projektleder Thomas Ringling på tr@lokalebasen.dk eller tlf. 6169 9351.

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.