arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 17pe5q reduced

Lokalebasen.dk støtter ny dansk kortfilm

28
maj
2014
Steen Uno
Lokalebasen.dk har med et mindre produktions-sponsorat støttet den ny danske kortfilm Elena, der er instrueret af Henrik Arnrød og som er vist på en række danske og internationale filmfestivals.
28
maj
2014
Steen Uno

 

Danmarks førende udlejningsportal sponserer dansk filmfestival-deltager:

Lokalebasen.dk går til filmen

 

Af Steen Uno

Lokalebasen.dk har med et mindre produktions-sponsorat støttet den ny danske kortfilm Elena, der er instrueret af Henrik Arnrød og som er vist på en række danske og internationale filmfestivals.

Den knap 15 minutter lange kortfilm er en feel-good film, der handler om den 75-årige Elena, som lige har mistet sin mand og ønsker at komme videre med sit liv ved at åbne en lille butik og herfra skille sig af med hans efterladte ejendele.

Blandt de medvirkende skuespillere er Katrine Jensenius, der spiller hovedrollen som Elena, Christine Exner (kendt fra bl.a. Krysters Kartel) og Paw Henriksen.

“Lokalebasen.dk bevilgede allerede sidste år et mindre sponsorbeløb til filmproduktionen, men fordi kortfilmen først skulle vises på en række forskelige filmfestivaler, har vi først nu fået mulighed for at fortælle om vores filmdebut,” siger udlejningskoordinator på Lokalebasen.dk, Sofie Skafte Møller.

Kortfilmen Elena vises på bl.a. disse danske filmfestivals: Odense Filmfestival, Cosmic zoom, Aarhus filmfestival, NATfilm festival og Filmkraft samt på en række kortfilmsfestivaller rundt i Europa..

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.