Lokalebasen.dk styrer mod markant rekord- og gennembrudsår

Lokalebasen.dk styrer mod markant rekord- og gennembrudsår

29
nov
2011
Steen Uno
Danmarks førende udlejnings-portal for erhvervslejemål Lokalebasen.dk styrer med uformindsket fart og styrke mod et stort markant rekordår.
29
nov
2011
Steen Uno

 

 

Af Steen Uno

Danmarks førende udlejnings-portal for erhvervslejemål Lokalebasen.dk styrer med uformindsket fart og styrke mod et stort markant rekordår.

Ved indgangen til november 2011 kunne Lokalebasen.dk notere sig for ikke færre end 426 udlejninger effektueret i årets første 10 måneder. Til sammenligning formidlede online-portalen 278 lejemål i hele 2010.

Desuden slog Lokalebasen.dk i slutningen af november alle sine hidtidige rekorder ved for første gang i sin knap tre år lange levetid at passere 50.000 månedlige brugere.

Lokalebasen.dks direktør og ophavsmand Jakob Dalhoff forklarer årets positive udvikling, der efter alt at dømme vil ende med at give udlejningsportalen en forrygende fremgang på tæt på 100 procent, således:

”2011 har på flere fronter været et uhyre spændende udviklingsår for Lokalebasen.dk. Og bedømt på de seneste meget opløftende tal tegner året samtidig til at blive vores helt store gennembrudsår på det danske marked for erhvervsudlejning.

Selv ser jeg flere indlysende forklaringer. Først som sidst har vi således i år formået at øge og optimere vores synlighed kolossalt. Vi har for alvor fået Lokalebasen.dk eksponeret på det danske udlejningsmarked samt i bevidstheden hos vores stadig flere udlejere og lejere.

Hertil kommer, at vi på Lokalebasen.dk aldrig har haft så mange forskellige og indbydende “varer på hylderne” som netop nu. Vi har her i efteråret nået en i vores egne øjne ganske imponerende status på hele 625 udlejere – det er i parantes bemærket en stigning på godt 33 procent i forhold til 2010."

Jakob Dalhoff tilføjer, at Lokalebasen.dk netop nu forbereder initiativer, der kan både fastholde og yderligere accelerere udlejningsportalens opsigtsvækkende flotte udvikling i 2012.

”Det er ikke nogen hemmelighed, at vi aktuelt arbejder flittigt på at kunne integrere Malmø og Skåne Vest i Lokalebasen.dks formidlingsresort.

Men herudover er vi undervejs med endnu et par meget spændende idéer og tiltag, der ikke kan undgå at komme til at gøre stort indtryk på det danske marked for erhvervs- og kontorudlejning," annoncerer Lokalebasen.dks direktør.

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo