arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 7b6osu

Lokalebasen.dk styrer mod markant rekord- og gennembrudsår

29
nov
2011
Steen Uno
Danmarks førende udlejnings-portal for erhvervslejemål Lokalebasen.dk styrer med uformindsket fart og styrke mod et stort markant rekordår.
29
nov
2011
Steen Uno

 

 

Af Steen Uno

Danmarks førende udlejnings-portal for erhvervslejemål Lokalebasen.dk styrer med uformindsket fart og styrke mod et stort markant rekordår.

Ved indgangen til november 2011 kunne Lokalebasen.dk notere sig for ikke færre end 426 udlejninger effektueret i årets første 10 måneder. Til sammenligning formidlede online-portalen 278 lejemål i hele 2010.

Desuden slog Lokalebasen.dk i slutningen af november alle sine hidtidige rekorder ved for første gang i sin knap tre år lange levetid at passere 50.000 månedlige brugere.

Lokalebasen.dks direktør og ophavsmand Jakob Dalhoff forklarer årets positive udvikling, der efter alt at dømme vil ende med at give udlejningsportalen en forrygende fremgang på tæt på 100 procent, således:

”2011 har på flere fronter været et uhyre spændende udviklingsår for Lokalebasen.dk. Og bedømt på de seneste meget opløftende tal tegner året samtidig til at blive vores helt store gennembrudsår på det danske marked for erhvervsudlejning.

Selv ser jeg flere indlysende forklaringer. Først som sidst har vi således i år formået at øge og optimere vores synlighed kolossalt. Vi har for alvor fået Lokalebasen.dk eksponeret på det danske udlejningsmarked samt i bevidstheden hos vores stadig flere udlejere og lejere.

Hertil kommer, at vi på Lokalebasen.dk aldrig har haft så mange forskellige og indbydende “varer på hylderne” som netop nu. Vi har her i efteråret nået en i vores egne øjne ganske imponerende status på hele 625 udlejere – det er i parantes bemærket en stigning på godt 33 procent i forhold til 2010."

Jakob Dalhoff tilføjer, at Lokalebasen.dk netop nu forbereder initiativer, der kan både fastholde og yderligere accelerere udlejningsportalens opsigtsvækkende flotte udvikling i 2012.

”Det er ikke nogen hemmelighed, at vi aktuelt arbejder flittigt på at kunne integrere Malmø og Skåne Vest i Lokalebasen.dks formidlingsresort.

Men herudover er vi undervejs med endnu et par meget spændende idéer og tiltag, der ikke kan undgå at komme til at gøre stort indtryk på det danske marked for erhvervs- og kontorudlejning," annoncerer Lokalebasen.dks direktør.

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.