arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 ayxhxh reduced

Lokalebasen.dk ud af halvåret med ny komfortabel omsætningsstigning

12
jul
2013
Steen Uno
Danmarks førende internetportal for ledige erhvervslejemål fortsætter sin markante fremgang fra årets første tre måneder og kan i andet kvartal af 2013 notere sig for en komfortabel omsætnings-stigning på godt 38 procent i forhold til samme periode i 2012.
12
jul
2013
Steen Uno

 

Af Steen Uno

Danmarks førende internetportal for ledige erhvervslejemål fortsætter sin markante fremgang fra årets første tre måneder og kan i andet kvartal af 2013 notere sig for en komfortabel omsætnings-stigning på godt 38 procent i forhold til samme periode i 2012.

Samtidig var Lokalebasen.dk med 176 afsluttede udlejningskontrakter i stand til stort set at fastholde sit resultat fra samme periode sidste år med 181 udlejninger.

Det fine optimistiske kvartals-facit kommer efter et årets første kvartal, hvor Lokalebasen.dk ganske vist kunne fremvise en omsætningsstigning på godt 10 procent, men til gengæld måtte tage et fald i antallet af effektuerede udlejninger på næsten 15 procent ad notam.

“Vores resultat over årets første seks måneder kan vi ikke andet end betegne som opløftende og meget tilfredsstillende,” siger Jakob Dalhoff, adm. direktør hos Lokalebasen.dk A/S.

“Først på året måtte vi jo desværre iagttage et mindre fald i antallet af udlejninger, men nu tyder alting på, at vi er tilbage på sporet og de seneste års meget fine stigningstakter. Det lover godt for sensommeren – august og september er traditionelt vores travleste måneder på året.”

Lokalebasen.dk fortsætter sit markedsføringsmæssige såvel som tekniske udviklingsarbejde og har i juni således bl.a. fastansat yderligere tre programmører samt en it-designer.

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.