arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Nyhed47a reduced

Lokalebasen fortsætter gratis salgsannoncering i 2015

18
nov
2014
Steen Uno
Danmarks største udlejningsportal for ledige erhvervslejemål fortsætter succesen og tilbyder gratis annoncer for salgslokaler på Lokalebasen.dk gennem hele 2015.
18
nov
2014
Steen Uno

I maj i år udvidede Danmarks onlineportal for udlejning af kontor-, lager-, produktions- og butikslejemål sit sortiment ved også at åbne for salg af bruger- og investeringsejendomme.

Som introduktionstilbud lancerede Lokalebasen.dk da gratis annoncer for salg af lokaler og ejendomme på portalen i resten af 2014.

"Men nu har vi besluttet at forlænge succesen, således at vores mange nye såvel som fremtidige samarbejdspartnere også hele næste år vil have adgang til at lægge deres salgsannoncer ind på vores webportal aldeles kvit og frit," siger Lokalebasen.dks adm. direktør, Jakob Dalhoff.

Forrygende start

Lokalebasen.dk fik før sommerferien en forrygende start på sit nye servicetiltag og har i efteråret passeret sine første 100 annoncerede bruger- samt 160 annoncerede investeringsejendomme.

De nye salgsrettede annoncer viser alle annoncørens oplysninger - navn og telefon, fotos, plantegninger samt udførlige prospekter af ejendommene, der sættes til salg på portalen.

Lokalebasen.dk opererer med disse to salgskategorier:

● Salg af brugerejendom - d.v.s. køberen ønsker at benytte sin ny ejendom til egen virksomhed.

● Salg af investeringsejendom - boligudlejnings-, kontor-, lager- og produktions-, logistik- og butiks-/retailejen-domme.

“Her et halvt år efter startskuddet kan vi med tilfredshed konstatere, at markedet har taget præcis så positivt imod Lokalebasens nye vare på hylden, som vi på forhånd havde håbet på," siger Jakob Dalhoff.

 

Se Lokalebasen.dks aktuelle salgsannoncer for investeringsejendomme  

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.