Magasinet NINEtoFIVE klar i NY online-udgave

Magasinet NINEtoFIVE klar i NY online-udgave

06
mar
2015
Steen Uno
Lokalebasen.dk er klar til at lancere en ny elektronisk version af Magasinet NINEtoFIVE, som dermed afløser nyhedsmagasinets tidligere printudgave.
06
mar
2015
Steen Uno

Nyhedsmagasinet NINEtoFIVE, som Lokalebasen.dk tidligere publicerede som trykt magasin, er klar til at gøre comeback i nyt moderne digitalt format - en månedlig online-udgave og i et oplag, der er mere end dobbelt så stort som tidligere.

"Vi havde stor fornøjelse med at udvikle og udgive Magasinet NINEtoFIVE som professionelt profileringsmedie og supplerende markedsføringskanal for Lokalebasen.dk.

Nu følger vi tidens tand og mediemarkedets udvikling og gør klar til at udsende vores magasin i et nyt online-baseret nyheds- og publiceringsformat, der nemt, lynhurtigt og uhyre fleksibelt vil kunne nå ud til vores mange tusinde kunder og brugere med flere over hele Danmark," siger Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff.

Magasinet NINEtoFIVE vil i den kommende uge blive distribueret elektronisk til Lokalebasen.dks aktuelt over 60.000 månedlige kunder, brugere, samarbejdspartnere samt øvrige interessanter af forskellig slags.

Lokalebasens image- og nyhedsmagasin vil i sin nye digitale fremtoning nu som før præsentere et rigt varieret både underholdende og informativt redaktionelt indhold, der henvender sig til det danske erhvervsudlejnings-markeds mange daglige aktører.

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo