arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Nyhed10bny reduced

Magasinet NINEtoFIVE klar i NY online-udgave

06
mar
2015
Steen Uno
Lokalebasen.dk er klar til at lancere en ny elektronisk version af Magasinet NINEtoFIVE, som dermed afløser nyhedsmagasinets tidligere printudgave.
06
mar
2015
Steen Uno

Nyhedsmagasinet NINEtoFIVE, som Lokalebasen.dk tidligere publicerede som trykt magasin, er klar til at gøre comeback i nyt moderne digitalt format - en månedlig online-udgave og i et oplag, der er mere end dobbelt så stort som tidligere.

"Vi havde stor fornøjelse med at udvikle og udgive Magasinet NINEtoFIVE som professionelt profileringsmedie og supplerende markedsføringskanal for Lokalebasen.dk.

Nu følger vi tidens tand og mediemarkedets udvikling og gør klar til at udsende vores magasin i et nyt online-baseret nyheds- og publiceringsformat, der nemt, lynhurtigt og uhyre fleksibelt vil kunne nå ud til vores mange tusinde kunder og brugere med flere over hele Danmark," siger Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff.

Magasinet NINEtoFIVE vil i den kommende uge blive distribueret elektronisk til Lokalebasen.dks aktuelt over 60.000 månedlige kunder, brugere, samarbejdspartnere samt øvrige interessanter af forskellig slags.

Lokalebasens image- og nyhedsmagasin vil i sin nye digitale fremtoning nu som før præsentere et rigt varieret både underholdende og informativt redaktionelt indhold, der henvender sig til det danske erhvervsudlejnings-markeds mange daglige aktører.

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.