Mobil livestream - dit firmas ny marketingkanal

Mobil livestream - dit firmas ny marketingkanal

08
maj
2015
Steen Uno
Mobil video livestreaming er øjeblikkets "new big thing" i det sociale medie-univers. Læs her, hvorfor og hvordan også din virksomhed kan tune ind og stille skarpt på døgnets brandvarme marketingværktøj med de uanede muligheder.
08
maj
2015
Steen Uno



Innovative virksomheder af alle typer og størrelser er allerede længst fremme i skoene, når det drejer sig om at indkredse og udnytte mulighederne i den digitale massekommunikations nyeste store eksponerings-åbenbaring.

Via en mobil tjeneste kan du med din smartphone streame nemt og enkelt direkte fra din virksomheds interessante events - pressemøder, konferencer, foredrag, produktpræsentationer og så videre.

Den private "tv-transmission" fra jeres aktuelle begivenhed distribueres automatisk via firmaets Twitter-konto og kan hurtigt udvikle sig til at blive en endog meget central medspiller og eksponeringskanal for virksomhedens digitale markedsføring.

Marketing-eksperter ser således mobil livestream som et oplagt værktøj, hvis du f. eks. ønsker at give dit brand et menneskeligt ansigt eller vil demonstrere, at din virksomhed så absolut er på forkant med disciplinen kundepleje, ligesom livestreaming desuden kan være meget velegnet til firmaets Q&A aktiviteter.


Meerkat og Periscope

Meerkat og Periscope hedder øjeblikkets to store, markedsdomirende apps for video livestreaming. Begge linker direkte til Twitter og giver dine followers, - ja, seere - mulighed for at kommentere og like din streaming samt tjekke, hvor mange andre der kigger med.

Meerkat eksponerede sin ny app på forårets store SXSW-konference i Texas og kickstartede en fornyet, nærmest eksplosiv interesse for livestreaming apps.

Twitter, der selv ejer Periscope, fulgte op straks efter og lancerede sin egen ny app-version under kolossal hype og med efterfølgende kæmpestor respons og succes.

Når du har downloadet Meerkat eller Periscope og koblet app´en til en Twitter-konto, er dit firma i princippet klar til at mobil livestreame.

Men forinden er det en god idé at tænke nøje igennem og formulere en strategi for, hvordan jeres virksomhed kan få bedst mulig værdi ud af jeres ny real time-eksponering - og hvordan I straks samt på sigt kan få flest mulige interessenter til at stille skarpt og kigge med på jeres ny marketingkanal.

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo