arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Mobil livestream reduced

Mobil livestream - dit firmas ny marketingkanal

08
maj
2015
Steen Uno
Mobil video livestreaming er øjeblikkets "new big thing" i det sociale medie-univers. Læs her, hvorfor og hvordan også din virksomhed kan tune ind og stille skarpt på døgnets brandvarme marketingværktøj med de uanede muligheder.
08
maj
2015
Steen UnoInnovative virksomheder af alle typer og størrelser er allerede længst fremme i skoene, når det drejer sig om at indkredse og udnytte mulighederne i den digitale massekommunikations nyeste store eksponerings-åbenbaring.

Via en mobil tjeneste kan du med din smartphone streame nemt og enkelt direkte fra din virksomheds interessante events - pressemøder, konferencer, foredrag, produktpræsentationer og så videre.

Den private "tv-transmission" fra jeres aktuelle begivenhed distribueres automatisk via firmaets Twitter-konto og kan hurtigt udvikle sig til at blive en endog meget central medspiller og eksponeringskanal for virksomhedens digitale markedsføring.

Marketing-eksperter ser således mobil livestream som et oplagt værktøj, hvis du f. eks. ønsker at give dit brand et menneskeligt ansigt eller vil demonstrere, at din virksomhed så absolut er på forkant med disciplinen kundepleje, ligesom livestreaming desuden kan være meget velegnet til firmaets Q&A aktiviteter.


Meerkat og Periscope

Meerkat og Periscope hedder øjeblikkets to store, markedsdomirende apps for video livestreaming. Begge linker direkte til Twitter og giver dine followers, - ja, seere - mulighed for at kommentere og like din streaming samt tjekke, hvor mange andre der kigger med.

Meerkat eksponerede sin ny app på forårets store SXSW-konference i Texas og kickstartede en fornyet, nærmest eksplosiv interesse for livestreaming apps.

Twitter, der selv ejer Periscope, fulgte op straks efter og lancerede sin egen ny app-version under kolossal hype og med efterfølgende kæmpestor respons og succes.

Når du har downloadet Meerkat eller Periscope og koblet app´en til en Twitter-konto, er dit firma i princippet klar til at mobil livestreame.

Men forinden er det en god idé at tænke nøje igennem og formulere en strategi for, hvordan jeres virksomhed kan få bedst mulig værdi ud af jeres ny real time-eksponering - og hvordan I straks samt på sigt kan få flest mulige interessenter til at stille skarpt og kigge med på jeres ny marketingkanal.

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.