arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1u15a13

Ny medarbejder på Lokalebasen.dk

01
apr
2011
Steen Uno
Lokalebasen.dk udvider pr. 1. april 2011 sit kontor med den 24-årige studentermedarbejder Bjørn Jensen, til daglig studerende på Copenhagen Business School.
01
apr
2011
Steen Uno

 

Bjørn Jensen bliver i juni bachelor i engelsk og virksomhedskommunikation og vil efter sommerferien indlede en kandidat-uddannelse i økonomi og kommunikationsledelse.

“Jeg glæder mig meget til at supplere mine studier med moderne kommunikation og marketing i praksis i en rigtig spændende og uhyre innovativ virksomhed,” siger Bjørn Jensen, der tidligere har arbejdet i Lægemiddelstyrelsen samt været ansat i en praktikantstilling på reklamebureauet Dreyer+Kvetny.

“Jeg har desuden samlet rigtig fin erfaring med moderne virksomheds-kommunikation ved at løse en række frivillige opgaver for Landsforeningen for Kommunikation, så jeg føler mig virkelig godt rustet til de kommende mange udfordringer hos Lokalebasen.”

På Lokalebasen.dk vil Bjørn Jensen beskæftige sig med den daglige kommunikation og markedsføring samt være involveret i varierende ad hoc-opgaver og projekter.


Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg