arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1wunvka

Ny skrap programmør til Lokalebasen.dk

11
jul
2014
Steen Uno
Lokalebasen.dks stærke udviklingsafdeling og team bliver endnu stærkere med ansættelsen af den 26-årige datalog Mads Ohm Larsen.
11
jul
2014
Steen Uno

Ny skrap programmør til udviklingsafdelingen:

Mads klar til at forstærke Lokalebasen.dk

 

Af Steen Uno

Lokalebasen.dks stærke udviklingsafdeling og team bliver endnu stærkere med ansættelsen af den 26-årige datalog Mads Ohm Larsen.

Den unge developer er specialist og ´haj´ i Ruby on Rails og skal bidrage til at gøre Lokalebasen.dks ny brugervenlige design endnu flottere og knivskarpere for den fremtrædende danske erhvervs-udlejningsportals over 75.000 månedlige brugere.

Mads Ohm Larsen, der er uddannet cand.scient. i computer science ved Københavns Universitet, kommer fra en stilling som ledende programmør hos den danske vækstvirksomhed, nordens største online-værkstedsportal Autobutler.dk.

Geocacher i fritiden

“Jeg glæder mig til at bygge videre på mine erfaringer og mit professionelle fundament i nye behagelige og udfordrende omgivelser her hos Lokalebasen.dk.

Vi kan hver især lære rigtig meget af hinanden, føler jeg mig overbevist om," siger Mads Ohm, der dyrker geocaching i fritiden – en form for skattejagt i naturen med GPS.

I Lokalebasen.dks nye kontorlokaler på Østerbro får den ny unge developer næppe i første ombæring brug for GPS, men derimod for samlige sine analytiske kompetencer og evner.

“Vi ser frem til et meget intensivt, frugtbart og lærerigt samarbejde med Mads, der skal være med til at bringe Lokalebasen.dk de nødvendige trin op og frem til næste spændende niveau,” siger adm. direktør Jakob Dalhoff.

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.