arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Img 2690

Nye markedsassistenter til Lokalbasen.se

12
sep
2014
Steen Uno
Danmarks store udlejningsportal for ledige erhvervslejemål går styrket ind til et travlt efterår med ansættelsen af sine to nye markedsassistenter, Axel og Linnea.
12
sep
2014
Steen Uno

Axel og Linnea Malmsten liner op til et uhyre travlt efterår som nytiltrådte markedsassistenter på Lokalbasen.se.

 

To nye markedsassistenter til Danmarks førende udlejningsportal:

Axel og Linnea klar til at forstærke Lokalbasen.se

 

Af Steen Uno

Danmarks store udlejningsportal for ledige erhvervslejemål går styrket ind til et travlt efterår med ansættelsen af sine to nye markedsassistenter,  Axel og Linnea.

Lokalbasen.se har på ny udvidet personalestaben i sine spændende nyindrettede kontorer i Æbeløgade på Østerbro:

Axel, 23 år, er på tredje og sidste år af sin bachelor Business, Language & Culture på Copenhagen Business School.

Linnea, 22, har netop indledt andet år af sit bachelor-studium International Business ligeledes på CBS.

På Lokalbasen.se skal de to nye markedsassistenter, der tiltrådte i slutningen af august, indgå i den travle hverdag med at håndtere de mange daglige små som store og endnu større marketing- og kommunikationsopgaver.

Axel vil desuden stå for tekstoversættelser til svensk og assistere med den svenske kundeservice samt mail- og chat-sektion, der er i stærk fremgang.

“Jeg trives med at blive udfordret og leve op til det ansvar, der vises mig. Jeg ser frem til at give mit bidrag til den gode stemning her på kontoret,” siger Axel, der har sin fritid travlt besat med fodbold, løb, tennis, golf og sejlsport.

Linnea, der har været kunstskøjteløber på eliteplan, supplerer: “Jeg glæder mig kolossalt til at kunne øse af min teoretiske viden til Lokalebasen og omvendt at suge til mig af praktisk erfaring til brug på studiet – nåja, og så i øvrigt dele ud af mit altid høøøje humør …!”

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.