arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Weoffices1

Nyt kontorhotel i historisk pakhus

14
okt
2016
Steen Uno
Grundtvig boede her fra 1829, Burmeister & Wain´s skibsingeniører tegnede her fra 1928, og senest lagde det fredede, historiske pakhus lokaler til B&W´s museum - nu slår kontorhotellet WeOffices dørene op i Strandgade.
14
okt
2016
Steen Uno

   

Det gamle atmosfære fyldte pak- og kontorhus på Christianshavn opført tilbage i 1783 vil fremover huse Københavns ny kontorkoncept  WeOffices A/S.

"Fremtiden tilhører kontorhotellet. Jeg tror, at de traditionelle kontorer i den nære fremtid vil blive ´outdatet´. WeOffices søger fælleskabet, servicen, fleksibiliteten og deleøkonomien," siger direktør Malthe Vad.

Det ny kontorhotel med Christianskirken som nærmeste nabo tilbyder åbne skrivebordspladser og lukkede kontorer, flexpladser, mødepladser samt alle former for services og faciliteter for den moderne virksomhed.

"Vores målgruppe er selvstændige, iværksættere, freelancere samt internationale virksomheder, der har brug for lokaliteten eller blot et lille kontor, når de er i byen og træffe nye kunder.

WeOfficest bliver et nytænkende sted uden for meget ´larm, som man kender det fra traditionelle kontorfælleskaber," siger Malthe Vad.


Sejrsgang

Ifølge en ny interessant, verdensomspændende MatchOffice-undersøgelse, der blev offentliggjort i september, har kontorhotellet som koncept aldrig stået stærkere end netop nu.

Alene herhjemme kunne således 60 procent af danske kontorhoteller i de første måneder af 2016 fremvise en udlejningsprocent på over 80.


"Kontorhotellet har gennem de seneste 10 år gået sin sikre sejrsgang. Alene Europa har i denne periode fordoblet sit antal af kontorhoteller.

Mange virksomheder arbejder i dag stadig mere mobilt, og det korresponderer helt og holdent med mange af de koncepter, som man typisk finder i kontorhotellet,” siger Jakob Dalhoff, CEO hos MatchOffice. ●

 


Læs mere her:
Se lejemålet på Lokalebasen.dk
Lokalebasen.dk: Find ledige kontorlejemål på og nær Christianshavn 
Magasinet NINEtoFIVE: Signalement af kontorhotellets dna 2020 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.