arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Cms system

Nyt system til håndtering af kunder og lejemål

04
feb
2011
Steen Uno
Gennem de seneste 30 dage har vi på Lokalebasen.dk testet et nyt CRM system. Dette har været tilgængelig for dig som udbyder, når du har logget ind via www.lokalebasen.dk/providers.
04
feb
2011
Steen Uno


Gennem de seneste 30 dage har vi på Lokalebasen.dk testet et nyt CRM system. Dette har været tilgængelig for dig som udbyder, når du har logget ind via www.lokalebasen.dk/providers. I dag har vi integreret en række opdateringer og nye features, som gerne skulle gøre systemet endnu lettere for dig at bruge.

Nye features

Der er bl.a. kommet et nyt og forbedret note-system, ligesom der er kommet et påmindelsessystem, som kan sende en påmindelse til dig, næste gang der skal føles op på en potentiel lejer eller et lejemål. Skulle der være ting som virker uklare, har vi oprettet en hjælpe-funktion, der forklarer systemets muligheder og terminologi.

Når du logger på siden vil feltet “Mine lejemål” som udgangspunkt være markeret. Det betyder, at du får vist en liste over kunder eller lejemål, som du er primær eller sekundær kontaktperson for. Ønsker du at se en samlet liste over alle lejemål for din virksomhed, kan du vælge “Alle lejemål”.

Den centrale del i systemet er selvfølgelig kunden, der som udgangspunkt har status som ”Aktiv”. Du har mulighed for at ændre kundens status til følgende:

• ”Bekræftet aftale” → kunden har underskrevet en lejekontrakt.

• ”Allerede kendt” → du er allerede er i dialog med kunden, inden du modtager henvisningen fra Lokalebasen.dk

• ”Ingen interesse” → kunden er ikke interesseret i dit lejemål eller du er ikke interesseret i at leje ud til kunden.


Løbende forbedringer

Vi arbejder løbende på at forbedre systemet, så er der noget, du ikke synes er hensigtsmæssigt eller har du idéer til forbedringer, hører vi meget gerne fra dig.

Vi håber, du som udbyder vil benytte dig af systemet.


<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.