Nyt system til håndtering af kunder og lejemål

Nyt system til håndtering af kunder og lejemål

04
feb
2011
Steen Uno
Gennem de seneste 30 dage har vi på Lokalebasen.dk testet et nyt CRM system. Dette har været tilgængelig for dig som udbyder, når du har logget ind via www.lokalebasen.dk/providers.
04
feb
2011
Steen Uno


Gennem de seneste 30 dage har vi på Lokalebasen.dk testet et nyt CRM system. Dette har været tilgængelig for dig som udbyder, når du har logget ind via www.lokalebasen.dk/providers. I dag har vi integreret en række opdateringer og nye features, som gerne skulle gøre systemet endnu lettere for dig at bruge.

Nye features

Der er bl.a. kommet et nyt og forbedret note-system, ligesom der er kommet et påmindelsessystem, som kan sende en påmindelse til dig, næste gang der skal føles op på en potentiel lejer eller et lejemål. Skulle der være ting som virker uklare, har vi oprettet en hjælpe-funktion, der forklarer systemets muligheder og terminologi.

Når du logger på siden vil feltet “Mine lejemål” som udgangspunkt være markeret. Det betyder, at du får vist en liste over kunder eller lejemål, som du er primær eller sekundær kontaktperson for. Ønsker du at se en samlet liste over alle lejemål for din virksomhed, kan du vælge “Alle lejemål”.

Den centrale del i systemet er selvfølgelig kunden, der som udgangspunkt har status som ”Aktiv”. Du har mulighed for at ændre kundens status til følgende:

• ”Bekræftet aftale” → kunden har underskrevet en lejekontrakt.

• ”Allerede kendt” → du er allerede er i dialog med kunden, inden du modtager henvisningen fra Lokalebasen.dk

• ”Ingen interesse” → kunden er ikke interesseret i dit lejemål eller du er ikke interesseret i at leje ud til kunden.


Løbende forbedringer

Vi arbejder løbende på at forbedre systemet, så er der noget, du ikke synes er hensigtsmæssigt eller har du idéer til forbedringer, hører vi meget gerne fra dig.

Vi håber, du som udbyder vil benytte dig af systemet.


Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo