arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 vx0e7h

Ørestads-skaber Jens Kramer Mikkelsen også bag Nordhavnens boom

04
jun
2013
Steen Uno
Som Københavns overborgmester var han i 90´erne idémand til samt fødselshjælper for det da gryende Ørestaden, nu to årtier senere er han som direktør i By & Havn primusmotor for det ny Nordhavn – og på torsdag 6. juni vil Jens Kramer Mikkelsen fortælle om udviklingen af den ny bydel ved Lokalebasen.dks store netværksarrangement i Harbour House II i Nordhavnen.
04
jun
2013
Steen Uno

Se og download torsdagens program i Harbour House II, Nordhavn

 

Af Steen Uno

Som Københavns overborgmester var han i 90´erne idémand til samt fødselshjælper for det da gryende Ørestaden, nu to årtier senere er han som direktør i By & Havn primusmotor for det ny Nordhavn – og på torsdag 6. juni vil Jens Kramer Mikkelsen fortælle om udviklingen af den ny bydel ved Lokalebasen.dks store netværksarrangement i Harbour House II i Nordhavnen.

Nordhavnen opnåede som eneste nye byudviklingsområde i sidste uge den højeste certificering (guld) i bæredygtighed inden for det danske certificeringssystem DGNB. Certificeringen markerer, at Nordhavn både nationalt og internationalt bliver et fyrtårn på bæredygtig udvikling.

“Netop nu har stor efterspørgsel på byggegrundene i Århusgadekvarteret, og allerede til næste sommer de første nye bygninger i området stå færdig. Faktisk havde vi planlagt en etapevis udbygning af infra-strukturen i området, men den store salgsaktivitet har betydet, at vi nu gennemfører arbejdet på en gang.

Det er et godt signal til områdets kommende beboere og virksomheder. Med de mange projekter på vej op og al infrastrukturen på plads ser det ud til, at kvarteret kan komme til at stå færdigt langt tidligere, end vi havde forventet," siger adm. direktør i By & Havn, Jens Kramer Mikkelsen

Fuldt booket
Københavns tidligere bykonge er hovedtaler ved torsdagens store netværks-arrangement “Det effektive kontor – tendenser for fremtidens kontor”, som Lokalebasen.dk sammen med Danica Ejendomme, ALECTIA og DATEA er vært for.

Den nu stort set fuldt bookede vidensdelings-event finder sted i Nordhavnens Harbour House II, som den danske stjernearkitekt Kim Utzon, der er eftermiddagens anden markante hovedtaler, står bag.

“Vi er utrolig stolte, ja, faktisk ganske benovede over, at det er lykkedes os at få netop disse to for det ny Nordhavn så centrale personligheder til at komme og give interessante indfaldsvinkler til Københavns p.t. mest iøjnefaldende og spændende udviklingsområde,” siger Jakob Dalhoff, direktør hos Lokalebasen.dk.

Se og download her torsdagens spændende program i Harbour House II

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.