arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

 reseundstrafik

Stigning: Flere pendler over Øresund hver dag

10
feb
2015
Steen Uno
Arbejdsmarkedet i Øresundsregionen er igen i positiv vækst - nu pendler 16.100 danskere og svenskere (gennemsnit 2014) hver dag over Øresund for at arbejde, viser ny undersøgelse.
10
feb
2015
Steen Uno

Beskæftigelsen i Danmark har genvundet sit højeste niveau siden starten på den økonomiske krise, og for første gang siden 2009 er antallet af daglige pendlere over Øresund igen for opadgående.

En analyse fra Øresundsintituttet offentliggjort i forbindelse med Øresundsregionens store årlige ejendoms-konference Real Estate Øresund i sidste uge i Malmø dokumenterer, at pendlertrafikken over Øresund i 2014 steg til et gennemsnitstal på 16.100 daglige rejsende - 300 flere end året før.

Øresundsintituttets ny trendanalyse baserer sig på den daglige pendlertrafik over Øresundsbroen såvel som via Helsingør-Helsingborg færgefarten.

De nye tal stemmer fint overens med Øresundsbroens egne data, der målte, at vejtrafikken sidste år steg med 3,4 procent. Det var første gang siden 2009, at vejtrafikken over Øresundsbroen viste stigning, og nedgangs-tendensen nåede sit positive vendepunkt i sidste kvartal af 2014.

Supplerende tal fra de danske skattemyndigheder understøtter, at 29 procent flere svenskere i 2014 fik job i Danmark. Netop nu arbejder ca. 1.400 svenskere i Danmark - fortsat langt under de over 4.000 svenskere, der i årene 2007-2008 dengang begyndte at arbejde i Danmark.


Konference-udbytte

Lokalebasen.dk og Lokalbasen.se høstede igen i år et stort værdifuldt udbytte af at være på plads ved Real Estate Øresund.

"Det var uhyre inspirerende og udbytterigt at blive opdateret på, hvordan Øresundsinstituttet som et svensk-dansk videnscenter arbejder intenst på at knytte de to sider af Øresund endnu tættere på hinanden.

På konferencens tæt besatte heldagsseminarium fik vi et meget facetteret og tydeligt billede af Øresundsregionens spændende marked samt et nyttigt overblik over, hvilke positive indvirkninger den øgede svensk-danske intergration har og fortsat vil få i fremtiden," siger Linnea Malmsten, marketingkoordinator hos Lokalbasen.se.

Næste vigtige træfpunkt for Lokalebasen.dk og Lokalbasen.se bliver forårets store MIPIM-messe, der finder sted i dagene 10.-13. marts i sydfranske Cannes.

Læs mere her om den øgede pendlertrafik over Øresund:

Trendrapport, Øresundsinstituttet: Pendlingen över Öresund ökar igen

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.