arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1n72xxb

Stillingsopslag: Lokalebasen.dk søger Ruby on Rails webudvikler

09
apr
2013
Steen Uno
Lokalebasen.dk A/S er en ung, dansk og innovativ virksomhed. Vi beskæftiger os med udlejning af erhvervslejemål i Danmark via vores online portal, www.lokalebasen.dk.
09
apr
2013
Steen Uno

 

Lokalebasen.dk A/S er en ung, dansk og innovativ virksomhed. Vi beskæftiger os med udlejning af erhvervslejemål i Danmark via vores online portal, www.lokalebasen.dk.

Vi har netop udvidet vores forretning til også at omfatte Sverige og arbejder p.t. målrettet på at etablere os i en række andre europæiske lande. Derudover har vi en lang række spændende idéer i pipeline og har brug for et ekstra sæt hænder, som kan fremskynde processen.

Faglige kvalifikationer
Du er struktureret og kvalitetsbevidst i din tilgang til udvikling og er med til at sikre, at brugeren får den bedst mulige oplevelse. Vi forventer, at du har erfaring med webudvikling og særligt med Ruby on Rails og derfor har god føling samt interesse for de nyeste teknologier inden for disse områder. Vi brænder alle for vores job og udvikler løbende vores faglige kompetencer, viden og håndværk – det samme gør sig gældende for dig.

Vi tilbyder
Et job på fuld tid med masser af forskelligartede opgaver og store udfordringer i et ungt team, bestående af tre senior- og tre juniorudviklere. Som udvikler i en agile virksomhed vil du have en central rolle, være med i hele projektforløbet og arbejde med alt fra front-end til back-end, herunder også integration med andre systemer. Du vil komme til at arbejde med nogle yderst kompetente kolleger, som er blandt de bedste Ruby udviklere i Danmark.

Du tilbydes en yderst konkurrencedygtig løn – selvfølgelig efter kvalifikationer – og en bonusordning vil være en del af den samlede pakke.

Vi holder til i behagelige omgivelser på Strandvejen i Hellerup sammen med vores to søstervirksomheder, DN Erhverv A/S og MatchOffice ApS. Vi sidder i alt 20 medarbejdere. Der er mulighed for frokostordning.

Er du ved at færdiggøre dit studie, hører vi også gerne fra dig, da vi har andre spændende opgaver, vi søger medarbejdere til.

Kontakt
Tiltrædelse kan ske straks, så send hurtigst muligt din ansøgning og dit CV til kj@lokalebasen.dk

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Kasper Staal Jørgensen på ovenstående mail eller på tlf. 2625 6667.

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Lokalebasen.dk – Danmarks portal for erhvervslejemål
Strandvejen 171
2900 Hellerup
Tlf. 70 200 814, mail info@lokalebasen.dk

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.