arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 v4r25w

Succesrigt fyraftensarrangement hos ALECTIA

16
nov
2012
Steen Uno
Mange danske lagerejendomme kan rumme øget indtjening og større rentabilitet, hvis de rigtige forudsætninger for optimering er til stede. Det var temaet på ALECTIA, Lokalebasen.dk samt DN Erhverv A/S´ velbesøgte fyraftensarrangement i og oven på ALECTIAs daglige domicil i Teknikerbyen i Virum.
16
nov
2012
Steen Uno

 

Af Steen Uno

Mange danske lagerejendomme kan rumme øget indtjening og større rentabilitet, hvis de rigtige forudsætninger for optimering er til stede. Det var temaet på ALECTIA, Lokalebasen.dk samt DN Erhverv A/S´ velbesøgte fyraftensarrangement i og oven på ALECTIAs daglige domicil i Teknikerbyen i Virum.

85 samarbejdspartnere, kunder og øvrige indbudte gæster lyttede engageret til brandrådgiver Flemming Ruddi Mørks indledende indlæg om brandlovgivningens nye regler, der åbner interessante perspektiver og fordele for adskillige ejere af landets lagerejendomme.

“Den nye lovgivning giver – hvis de rette betingelser er opfyldt – mulighed for at udvide rumkapaciteten med op til 33 procent på bestående lagerbygninger med en max. højde på otte meter. For langt de fleste vil det således alt andet lige være væsentlig billigere at udvide sit lager i højden fremfor at opføre en tilbygning med brug af byggeret,” sagde Flemming Ruddi Mørk blandt andet.

Projektchef hos ALECTIA, Ole L. Andersen, supplerede med en gennemgang af oplagte fordele samt en professionel formidling af den nyeste viden, når det drejer sig om etablering af større solcelleanlæg på danske erhvervsejendomme.

“Virksomheder, der investerer i solcelleanlæg, vil være sikret en indtjening, så længe produktionen af el er inden for, hvad der bruges på ejendommen. Vores undersøgelse af udvalgte erhvervsbygninger viser, at solcelleanlæg kan give et afkast på 9 -10 %”

Han dokumenterede sine ord ved at invitere eftermiddagens gæster op på ALECTIAs tag, hvor Nordens næststørste solcelleanlæg er installereret og producerer 185.000 kWh årligt – eller svarende til ca. 60 husstandes gennemsnitlige årlige elforbrug.

ALECTIA lagde hus til et på alle områder vellykket arrangement, der utvilvsomt vil give mange virksomhedsejere en ganske fornuftig bonus,” kommenterer Lokalebasen.dks administrerende direktør, Jakob Dalhoff.

Se her fotoserie fra onsdagens fyraftensarrangement hos ALECTIA.

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.