arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 wrqgl reduced

Svensktalende studiemedarbejder søges

22
jul
2014
Steen Uno
Lokalebasen.dk er en ung internetportal som drives af innovation og viljen til at være de bedste inden for vores område. Vi formidler kontakten mellem udlejere og potentielle lejere via vores site Lokalebasen.dk og vores svenske side Lokalbasen.se.
22
jul
2014
Steen Uno

Svensktalende studiemedarbejder søges til Lokalbasen.se

Lokalebasen.dk er en ung internetportal som drives af innovation og viljen til at være de bedste inden for vores område. Vi formidler kontakten mellem udlejere og potentielle lejere via vores site Lokalebasen.dk og vores svenske side Lokalbasen.se.

Med start fra ultimo august søger vi nu yderligere en svensktalende studiemedarbejder ca. 15-20 timer om ugen, til at forstærke vores svenske team.

Arbejdsopgaver
- Kommunikation i form af blogindlæg, nyheder, SEO og anden tekstproduktion
- Administrative opgaver i vores CMS system
- Stå for kontakten mellem kunder og samarbejdspartnere via tlf. mail og live-chat
- Oversætning fra dansk og engelsk til svensk
- Andre praktiske opgaver (såsom opdækning til frokost og møder)

Om dig
- Du studerer på sidste år af din bachelor eller er på første år af din kandidat inden for f.eks. IT, markedsføring, kommunikation, journalistik eller lignende
- Du taler og skriver flydende svensk
- Du er fleksibel, ansvarsfuld, pålidelig og kan arbejde selvstændigt og struktureret
- Du har let ved at sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og er ikke bange for at sige til, hvis der er noget du ikke forstår

Om os
Vi holder til i et lyst og åbent kontormiljø på Æbeløgade 4, 1 i Østerbro i København, hvor vi sidder 20 medarbejdere. Arbejdstiden er mellem 08:30-17:00, alt efter dine ønsker og virksomhedens behov.Vi tager naturligvis hensyn til eksamensperioder. Der er mulighed for frokostordning.

Kontakt
Send din ansøgning pr. mail til vk@lokalbasen.se

Ansøgninger behandles løbende, så vent ikke med at sende din ansøgning.

For mere information, kontakt Viktor Kjellström på tlf.: +45 39 45 85 78 eller via mail vk@lokalbasen.se

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.