Vellykket MIPIM messe i Cannes bød på god stemning, sol og cykelløb

Vellykket MIPIM messe i Cannes bød på god stemning, sol og cykelløb

18
mar
2015
Anne-Kathrine Utzon
Igen i år forløb forårets store MIPIM messe i Cannes succesfuldt med glade deltagere, solskin og hyggeligt samvær.
18
mar
2015
Anne-Kathrine Utzon

Til Lokalebasens store fornøjelse mødte over 400 deltagere op til Nordic Lounge, der blev afholdt i forbindelse med årets MIPIM i Cannes. Nordic Lounge er arrangeret af Lokalebasen i samarbejde med Estate Media, Byggesocietetet, Colliers, Bundegruppen samt Link arkitektur. 

Dagene på MIPIM, der er verdens største ejendomsmesse, gik med professionelt netværkshygge, dejligt solskinsvejr, middage der bød på sydfranske delikatesser samt diverse arrangementer. 

Traditionen tro sluttede ugen af med cykelløbet ’Tour de Mipim’, der er arrangeret af Lokalebasen. Omkring 20 morgenfriske ryttere deltog i turen og cyklede i alt 78 kilometer på en smuk rute langs den franske kyst med udsigt ud over bjergene. Cykelturen sluttede af med en velfortjent traditionel fransk frokost i Cannes Centrum. 

”Alt i alt har det været nogle fantastiske dage med rigtig god stemning og dejligt forårsvejr. Derudover har jeg og mine kolleger været i dialog med en del svenske ejendomsselskaber, som vi har fået som kunder, så det er utroligt positivt”, siger Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff. 

MIPIM blev i år afholdt fra 10.-13. marts.

 

Foto fra Cannes 2

Foto fra Cannes

Cannes messe

Cykeltur i Cannes

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo