arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 3bp3xs reduced

Vi søger to-tre studiemedarbejdere med forretningsforståelse og IT-flair

03
jul
2013
Steen Uno
Lokalebasen.dk A/S og vores søstervirksomhed MatchOffice ekspanderer og søger to-tre skarpe studiemedarbejdere med god sans for forretning, IT og kommunikation. Vores stillinger omfatter varierende vægtning af nedenstående opgaver samt en række tilbagevendende driftsopgaver.
03
jul
2013
Steen Uno

Jobopslag (Stillinger besat)

 

Lokalebasen.dk A/S og vores søstervirksomhed MatchOffice ekspanderer og søger to-tre skarpe studiemedarbejdere med god sans for forretning, IT og kommunikation. Vores stillinger omfatter varierende vægtning af nedenstående opgaver samt en række tilbagevendende driftsopgaver.

Arbejdsområder og opgaver
Som studiemedarbejder vil du få indsigt i samspillet mellem IT, kommunikation og forretning i to mindre IT-virksomheder. Virksomhederne står bag succesfulde forretningskoncepter med internationalt sigte og hører til blandt de absolut førende inden for udvikling af online markedspladser til ejendomsmarkedet.

Arbejdsopgaverne fordeler sig på flere stillinger og omfatter bl.a.:
● Sparring med og support til lederen, som har det overordnede ansvar for IT-projekter
SEO – tekster, linkbuilding, metadata m.m.
SEM – optimering af Google AdWords og opsætning af Bing Ads
● Beskrivelse af use cases til udviklere
● Test af nye features
● Projektkoordinering og administration
● Research og analyseopgaver
● Servicering af kunder og samarbejdspartnere pr. telefon og mail i DK og udlandet
● Kommunikationsopgaver, blogindlæg og anden tekstproduktion
● Administrative opgaver i vores eget CMS + enkelte standardiserede CMS systemer
● Div. ad hoc og praktiske opgaver (indkøb, klargøring til frokost, mødeopdækning etc.)

Din profil
Du er i gang med sidste år af din bachelor eller 1./ 2. års studerende på cand.it., HA almen, HA (IT/pro) eller tilsvarende. Du har god forretningsforståelse, flair for IT og evner hurtigt at sætte dig ind i nye systemer.

Som person er du tilpasningsdygtig, ansvarsfuld, pålidelig og struktureret. Du har en naturlig interesse for at sætte dig ind i nyt stof, og du er ikke bange for at stille spørgsmål, hvis der er ting, du ikke forstår.

Du er fleksibel i forhold til arbejdstider, som primært ligger i tidsrummet 08:30-17:00. Der vil løbende være behov for arbejde efter 17:00. Arbejdstiden er fra 15 til 25 timer pr. uge alt efter dine ønsker og virksomhedernes behov. Der tages højde for eksamensperioder, og der kan forekomme perioder med spidsbelastning på jobbet.

Om os
Både Lokalebasen.dk og MatchOffice holder til i behagelige omgivelser på Strandvejen 171 i Hellerup, hvor vi sidder ca. 20 medarbejdere. Der er mulighed for frokostordning.

Ansøgninger sendes snarest mulig pr. mail til kj@lokalebasen.dk og vil løbende blive behandlet.

For yderligere info: Kontakt Kasper Staal Jørgensen på tlf. 2625 6667 eller mail til kj@lokalebasen.dk.

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.