arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

For lejere – sådan virker det

På Lokalebasen.dk kan du nemt og gratis finde erhvervslokaler til din virksomhed, uanset hvilken type du leder efter. Vi har i gennemsnit cirka 4.000 ledige erhvervslokaler på vores site.

How to 1

Sådan søger du efter erhvervslejemål

Overordnet kan du søge inden for 3 kategorier: kontorlokaler, produktion/lager og butikslokaler. Fra kategoriforsiderne kan du søge på områder og byer ved at klikke på kortet og de enkelte bynavne. Du kan også lave en avanceret søgning med flere detaljer – f.eks. pris og størrelse.

Sådan bestiller du mere information

For at få tilsendt uddybende information om et erhvervslejemål skal du bare klikke på knappen ”Få information” og udfylde formularen. Efterfølgende bliver du kontaktet direkte af udlejer eller du kan tage kontakt til ham. Du kan nemt bestille information om flere lejemål på én gang.

How to 2
How to 3

Sådan holder vi dig opdateret

Du kan automatisk få besked, når vi har relevante erhvervslejemål, der matcher dine behov. Det gør du ved at oprette en søgeagent, hvor du angiver dine kriterier for erhvervslejemålet. Så sender vi dig en mail, så snart vi får et nyt erhvervslejemål ind, som matcher dine behov.