arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

For udbydere - sådan virker det

Det er nemt at blive udlejer og oprette erhvervslejemål på Lokalebasen.dk. Vi hjælper dig med at markedsføre dine erhvervslejemål på nettet, så de bliver eksponeret for så mange potentielle lejere som muligt.

How to udlejer 1

Opret dit lejemål på få minutter

Du kan registrere dig som udlejer og komme i gang med at oprette dit første erhvervslejemål på få minutter. Undervejs får du en trin-for-trin gennemgang af, hvordan du opretter dine erhvervslejemål. Husk at relevante billeder/plantegninger og en god beskrivende tekst giver flest visninger og udlejninger.

Hold styr på dine potentielle lejere

Du får en e-mail hver gang nogen henvender sig på dit lejemål, og den potentielle lejer bliver automatisk oprettet i vores system, hvor du løbende kan holde dig opdateret. Efterfølgende kan du bl.a. tilføje status og noter, så du altid har 100% styr på de enkelte lejere og alle dine erhvervslejemål.

How to udlejer 2
How to udlejer 3

Kontakt dine potentielle lejere

Når vi har formidlet kontaktoplysninger mellem den potentielle lejer og dig, overtager du det videre forløb og har frit spil til at aftale fremvisning, vilkår, aftaleindgåelse osv. som det passer dig.

Bliv udlejer på Danmark's mest besøgte portal for erhvervslejemål

Kun to trin og din annonce er klar